Opt mii de bucureşteni în primul weekend Via Sport, pe Bd. Kiseleff

(Mario Tama / Getty Images)

Bulevardul Kiseleff din Capitală, cunoscut mai nou şi sub numele de Via Sport, a reunit aproximativ opt mii de bucureşteni în weekend-ul de debut (16-18 iulie) al acestui proiect.

Via Sport a debutat vineri, 16 iulie, la ora 22,00, când bucureşteni de toate vârstele au venit în număr mare pe Bd. Kiseleff, pentru a se bucura de oferta generoasă de activităţi sportive.

Mesele de ping-pong şi fusbal, terenurile de tenis cu piciorul, de badminton şi baschet, pistele pentru biciclişti, toate acestea au fost ocupate până în zorii zilei, bucureştenii preferând să înlocuiască barurile şi terasele de weekend cu bulevardul Kiseleff, noua arenă de sport pe timp de vară.

Centrul de interes s-a mutat în permanenţă de la o zonă de sport la alta. Terenurile de badminton au fost preferate în mare parte de fete, iar pe terenurile de baschet şi de tenis cu piciorul s-au desfăşurat adevărate campionate între băieţi. Programul de sport s-a prelungit până spre ora 6,00 dimineaţă.

"Când am pus primul gard menit să oprească circulaţia mi-am dat seama cu adevărat de amploarea acestui proiect. Mi-au venit în minte toate eforturile depuse pe parcurs şi mi-am spus simplu: a meritat", a declarat Dan Seburlea, Managing Partner - Eventness, adăugând că "experienţa nu trebuie doar repetată, ci şi îmbunătăţită". "Vă aşteptăm în următoarele 3 weekenduri cu şi mai multe surprize, cu şi mai multe activităţi", a promis Seburlea.

Pentru ca acest proiect să poată fi implementat au fost necesare: "1.800 ore de muncă, 21 de semnături şi ştampile, 15 furnizori, 500 de ore de convorbiri telefonice, sute de kilometri parcurşi cu maşina, 8.000 de participanţi, 500 de biciclişti, 150 de rolleri", potrivit lui Alex Laur, Project Manager - Via Sport .

"Toate aceste lucruri nu ar fi fost posibile fără sprijinul autorităţilor locale, Primăria Municipiului Bucureşti, Brigada Poliţiei Rutiere, Administraţia Străzilor, Poliţia Română, Jandarmeria Română, ALPAB şi ENEL, care au fost încă de la început încântate de ideea noastră", a completat Alex Laur.