Sulfina Barbu: PDL va şti să profite de alianţa liberalilor cu partidele de stânga; PNL nu mai e frecventabil

Sulfina Barbu.
Sulfina Barbu. (SulfinaBarbu.ro)

Partidul Democrat Liberal va şti să profite de alianţa liberalilor cu PC şi PSD, iar PNL nu mai este frecventabil în ideea consolidării dreptei, a declarat, marţi, la RFI, preşedintele organizaţiei de femei a PDL, Sulfina Barbu.

În opinia sa, dacă alianţa dintre PNL, PC şi PSD se va concretiza, aceasta "va uşura decizia electoratului între stânga şi dreapta".

"Dacă trei partide se aliază împotriva PDL, înseamnă că se tem de PDL şi eu cred că se tem pentru că deciziile Guvernului Emil Boc au fost corecte şi necesare. (...) Cred că PDL va creşte, va exploata această clarificare ideologică şi sunt convinsă că PDL se va poziţiona definitiv pe eşichierul de centru-dreapta al politicii din România", a afirmat parlamentarul democrat-liberal.

Potrivit Sulfinei Barbu, PDL va şti să profite de această clarificare ideologică pentru a se consolida, întrucât democrat-liberalii vor avea spaţiu de acţiune în spectrul politic de centru-dreapta.

"Ne amintim că PNL, care este acum braţ la braţ cu PC, avea un discurs de dreapta, dar astăzi, când se aliază cu stânga în România, consider că Partidul Naţional Liberal nu mai este frecventabil pentru Partidul Democrat Liberal, în ideea consolidării dreptei", a spus Sulfina Barbu.

De asemenea, ea consideră că electoratul liberalilor şi, în general, cel de centru-dreapta "este dezamăgit" de acţiunile PNL. "Îi este greu domnului Crin Antonescu să explice de ce ieri era pentru condamnarea comunismului şi astăzi colaborează cu Partidul Conservator", a susţinut Sulfina Barbu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne