CNADNR a primit nouă oferte pentru proiectarea şi execuţia autostrăzii Lugoj-Deva

(photos.com)

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a comunicat luni numărul ofertanţilor la încheierea termenului limită de depunere a ofertelor pentru proiectarea şi execuţia tronsoanelor de autostradă Nădlac-Arad, Timişoara-Lugoj, Lugoj-Deva, Orăştie-Sibiu.

Astfel, pentru "Proiectare şi execuţie autostrada Nădlac-Arad şi Drum de legatură s-au înregistrat şapte ofertanţi pentru Lotul 1 şi opt ofertanţi pentru Lotul 2, iar pentru "Proiectare şi execuţie autostrada Timişoara-Lugoj - opt ofertanţi pentru Lotul 1 şi nouă ofertanţi Lotul 2.

De asemenea, pentru "Proiectare şi execuţie autostrada Lugoj-Deva, Lot 1 km 0+000 “ km 27+400, s-au înregistrat nouă ofertanţi, iar pentru "Proiectare şi execuţie autostrada Orăştie-Sibiu - trei ofertanţi pentru Lotul 1, opt ofertanţi pentru Lotul 2, şase ofertanţi pentru Lotul 3 şi tot şase ofertanţi pentru Lotul 4.

CNADNR a prelungit cu două săptămâni, până la 28 februarie, termenul de depunere a ofertelor pentru atribuirea contractelor de execuţie a autostrăzilor Nădlac-Arad, Lugoj-Deva, Orăştie-Sibiu şi Timişoara-Lugoj.

Compania de Drumuri precizează că termenul a fost prelungit ca urmare a înregistrării unui număr mare de solicitări de clarificări referitoare la documentaţia de atribuire venite din partea potenţialilor ofertanţi, CNADNR neavând posibilitatea de a transmite răspunsul în termenul stabilit.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Economie