10 semne că te întâlneşti cu bărbatul care ţi se potriveşte

Multe femei sunt de acord că o relaţie îţi poate aduce un sentiment de încântare şi multe emoţii plăcute. Sunt multe direcţii în care poţi să o iei în ceea ce priveşte viaţa personală. Cum îţi dai seama că faci o alegere potrivită?
cuplu
cuplu (cuplu)

Poate că ai fost într-o relaţie şi ţi-a trecut prin minte gândul dacă ai făcut alegerea potrivită în ceea ce priveşte partenerul cu care eşti. Pentru a te linişti, mai jos găseşti câteva semne că de fapt te întâlneşti cu bărbatul care ţi se potriveşte:

1. Este singurul de care ai nevoie pentru a te distra

Fie că vă uitaţi la un film, serviţi cina, jucaţi diferite jocuri sau doar vă petreceţi ore în pat vorbind despre de toate, el este singura persoană de care ai nevoie pentru a avea parte de un moment memorabil. Este plăcut să-ţi petreci timpul şi cu alte persoane, dar câteodată nu-i nimic mai plăcut decât să petreci timp de calitate doar cu el.

2. Nu se îndoieşte de tine şi nici nu-ţi dă vreun motiv să te îndoieşti de el

Încrederea este unul din cele mai importante elemente ale unei relaţii şi este foarte important ca fiecare dintre voi să lucraţi la acest aspect. Dacă poţi să ieşi în oraş vineri seara şi să stai până târziu, iar a doua zi dimineaţă să nu fii bombardată cu întrebări legate de locul în care ai fost, ce-ai făcut şi cu cine ai fost, atunci poţi să-ţi dai seama că relaţia are un nivel bun de încredere. În acelaşi timp, nu-ţi dă niciun motiv să te întrebi cui îi scrie un sms şi de ce nu a sunat atunci când a spus că o va face. Indiferent de scuza pe care ţi-o spune, aceasta este justificată. Acesta este un bărbat pe care ar trebui să-l ai alături.

3. Te iubeşte exact aşa cum eşti, chiar dacă eşti mai ciudăţică câteodată

Nu toate femeile pot avea la fel de multă încredere în sine precum o vedetă de la Hollywood. Poate că ai un râs ciudat sau un stil de a merge mai diferit. Poate că te bâlbâi, spui glume la care oamenii nu prea râd şi câteodată sforăi. Poate că nu te simţi confortabil în preajma prietenilor şi familiei lui, însă după ce treceţi prin toate acestea, tot îi eşti dragă. Să ştii că nu-i nevoie să te prefaci că eşti altcineva, este unul din cele mai plăcute sentimente.

4. Nu te lasă să mergi la culcare furioasă sau supărată

Toate cuplurile au parte de certuri. Fiecare relaţie are urcuşurile şi coborâşurile ei. În orice caz, este foarte bine să ai alături un bărbat care se asigură că nu rămâneţi prinşi în certuri inutile. Nu-i nimic mai rău decât să te trezeşti dimineaţa ştiind că ai trecut prin o ceartă aseară şi că ar trebui să vă evitaţi unul pe altul, în timp ce vă mai aruncaţi câte o privire. Dacă face un efort să se asigure că nu adormi fără să vă împăcaţi, atunci ştii că este un bărbat potrivit.

5. Nu dă bir cu fugiţii când treci prin perioade dificile

Unele situaţii nu pot fi reparate, nici măcar de partenerul tău. Să luăm ca exemplu acea perioadă din lună. El nu ştie cum este să treci prin asta şi un număr mare de femei trec prin dezechilibre hormonale care-ţi pot crea o stare de confuzie, rău şi câteodată sunt terifiante. Nu poţi să te aştepţi să înţeleagă exact ceea ce-i spui, însă acesta îţi va aranja un loc confortabil, te va înveli şi se va asigura că ai tot ceea ce ai nevoie.

6. Nu-i este teamă să-ţi cunoască părinţii, mai ales tatăl

Mulţi bărbaţi se fâstâcesc când vine vorba de a-ţi cunoaşte părinţii, mai ales dacă au o fire mai retrasă. Când partenerul tău este entuziasmat să-ţi cunoască familia şi reuşeşte în mod autentic şi natural să se integreze în aceasta, atunci ştii că ai făcut o alegere bună. Un bărbat potrivit nu va încerca niciodată să te izoleze de familie, aşa că fii atentă la acest aspect.

7. Este mai real decât personajele din filme

Dacă a încercat vreodată să te surprindă cu un cântec sau alt gest romantic, de cele mai multe ori a ajuns să fie mai mult jenant decât romantic. Totuşi aceste gesturi ajung să fie subiect de conversaţie mult timp după aceea. Dacă suntem sincere, bărbaţii perfecţi nu există. Faptul că acest bărbat imperfect te poate face fericită, este un indiciu că probabil l-ai găsit pe cel care ţi se potriveşte.

8. Îţi arată că te iubeşte în diferite moduri creative

Este uşor să spui cele două cuvinte. După o perioadă mai lungă, poate deveni ceva pe care-l spui aproape automat, chiar dacă nu simţi acest lucru în acel moment. Dacă în acest punct observi că iubitul tău găseşte modalităţi creative prin care să-ţi arate că ţine la tine, atunci înseamnă că ai găsit persoana potrivită. Poate că a început să-ţi lase câte un bileţel drăguţ pe care să-l găseşti dimineaţa când te trezeşti. Poate că a început să-ţi cânte. Poate că a început să te scoată la câte un picnic. Orice face, ar trebui să însemne foarte mult pentru tine.

9. Ştie câte ceva în bucătărie

Poate că tot ceea ce ştie este să întoarcă o clătită sau cum să nu ardă o omletă. Sau, pe de altă parte, poate că ştie să gătească mai bine decât tine. Oricum ar fi, un bărbat are un mare plus dacă ştie să se descurce în bucătărie. Poate că încă va fi nevoie să-ţi petreci câteva ore trebăluind, însă este bine de ştiut că este dispus să depună efort alături de tine.

10. Nu are mai multe feţe

Nu trebuie să se comporte “cool” în faţa prietenilor săi sau a prietenilor tăi. Nu-i nevoie să se prefacă că este altcineva pentru a face o impresie bună părinţilor tăi. Nu trebuie să se poarte diferit în preajma ta pentru a se face mai plăcut. Este mereu aceeaşi persoană când vine vorba de valorile pe care le are: sincer, deschis şi demn. Nu trebuie să-ţi faci griji că s-ar putea purta ciudat faţă de anumite persoane şi ştii că persoana de care te-ai îndrăgostit acum mai mult timp, va rămâne acelaşi în esenţa sa, că lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru el nu se vor schimba nici peste 50 de ani. Acesta este semnul că nu ar trebui niciodată să-l laşi să plece de lângă tine.

Printre surse: marcandangel.com, lifehack.org şi lifehacker.com

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură