100 de zile de guvernare. Şefa PNL îi face bilanţul negru lui Grindeanu

Au trecut 100 de zile de când a fost instalat Cabinetul Grindeanu - nu aşa se guvernează o ţară, prin luptă împotriva justiţiei, devalizarea economiei naţionale, zero investiţii şi izolarea României pe plan internaţional, a acuzat şefa PNL Raluca Turcan.
Raluca Turcan
Raluca Turcan (Florin Chirila/Epoch Times)

Bilanţul celor 100 de zile de când premierul Sorin Grindeanu şi Cabinetul său de miniştri s-au instalat în Palatul Victoria nu arată deloc bine. Singura politică pe care a aplicat-o PSD a fost: doar interesul lui Liviu Dragnea contează în România, a remarcat, pe pagina sa de Facebook, preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan.

"Politica PSD: doar interesul lui Liviu Dragnea contează în România. Avem aproape 500.000 de şomeri. Avem o jumătate de generaţie care nu promovează la simulările pentru Evaluările Naţionale. Avem un Guvern care izolează România pe plan internaţional din cauza luptelor interne, a atacurilor asupra justiţiei şi a politicilor economice iresponsabile", a precizat Raluca Turcan.

Potrivit şefei PNL, toate acţiunile PSD s-au rotit în jurul interesului unui singur om: Liviu Dragnea.

"Au dat Ordonanţa 13 pentru a-l salva de justiţie. Au încurajat huzureala pe bani publici a unor categorii salariale pentru a fi "complici" la dezastrul economic. ZERO programe pentru tineri. ZERO iniţiative pentru ameliorarea dezastrului din educaţie. ZERO legi pentru mediul de afaceri. ZERO investiţii în drumuri şi spitale. PSD pune mai mare preţ pe interesul personal decât pe evoluţia şi dezvoltarea naţională", a punctat Raluca Turcan.

Mai mult, preşedintele PNL susţine că aşa-zisul amuzament al premierului Grindeanu cu privire la Opoziţie, "mai mult sau mai puţin fals", nu ţine loc de condiţii decente în spitale şi soluţii pentru sistemul sanitar, de locuri de muncă, de autostrăzi şi investiţii, de ameliorarea situaţiei din învăţământul românesc.

"Nu aşa se guvernează o ţară!", a concluzionat Raluca Turcan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne