8 semne că un bărbat va rămâne mereu alături de tine

Câteodată bărbaţilor li se atribuie o reputaţie proastă. Da, ştiu, sunt multe exemple de bărbaţi care fac lucruri foarte aiurea, însă lucrurile de mai jos nu sunt caracteristice stereotipului de bărbat. Totuşi, bărbaţii care se comportă aşa, sunt de cele mai multe ori portretizaţi în poveşti de dragoste.
cuplu pe bicicletă
cuplu pe bicicletă (cuplu pe bicicletă)

Lăsând ficţiunea deoparte, când un bărbat găseşte persoana cu care ştie că-şi va petrece restul vieţii, se va strădui cât de bine poate să o ţină alături de el. Dacă eşti femeie şi întâlneşti un bărbat care trăieşte conform lucrurilor de mai jos, atunci poţi fi sigură că este o alegere bună.

1. Poate zâmbi când greşeşti cu ceva

Dacă spui ceva ce l-a supărat, îşi dă seama că nu ai făcut-o cu rea intenţie. Va zâmbi chiar dacă l-ai înţepat puţin. Dacă îl dezamăgeşti în vreun fel, de exemplu prin faptul că a trebuit să rămâi peste program la lucru deşi el a planificat o cină gustoasă împreună, nu se va supăra cu adevărat şi nu te va face să te simţi într-un mod negativ, pentru faptul că l-ai făcut neintenţionat să sufere.

2. Vrea să te simţi bine în pielea ta

Crede despre tine că eşti frumoasă. De fapt, de ce ar fi cu tine dacă nu ar crede asta? Însă pentru el nu este destul să ştie acest lucru. Chiar dacă nu eşti aranjată în vreun fel anume, face lucruri prin care te face să te simţi frumoasă. Va face ce ştie mai bine pentru a te face să te vezi aşa cum te vede el în fiecare zi.

3. Este complet dedicat ţie şi relaţiei

Să fii alături de cineva când lucrurile merg bine este foarte simplu. Provocarea apare atunci când situaţiile devin dificile, când sunteţi puşi la încercare. Bărbaţii adevăraţi nu pleacă după ce au avut o ceartă măruntă, şi nici nu-şi varsă supărarea pe partenerul de cuplu atunci când sunt într-o stare negativă. Îşi dau seama de importanţa pe care o joacă relaţia şi nu lasă nimic să intervină şi să destrame legătura pe care o aveţi.

4. Problemele tale contează pentru el

Dacă te deranjează ceva, îl deranjează şi pe el. Dacă te confrunţi cu o dificultate şi ai nevoie de ajutor, va înfrunta acele probleme şi va încerca să găsească o soluţie. Se gândeşte la lucrurile cu care te confrunţi chiar şi când nu ar trebui, dar asta nu-l deranjează. Nu-i place când apare o problemă în care nu te poate ajuta, dar când apar aceste situaţii inevitabile, face tot posibilul să te susţină, orice ar fi.

5. Nu evită problemele

Un bărbat adevărat nu lasă emoţiile negative să se strângă în el până când explodează. Dacă îl deranjează ceva cu privire la relaţie, o aduce cu grijă şi respect în discuţie. Poate să vorbească în mod confortabil despre problemele cu care se confruntă şi va face un efort susţinut să rezolve chestiunile care dăunează relaţiei. Îşi da seama că până şi problemele importante nu definesc o relaţie, ci modul în care amândoi lucrează să treacă prin ele.

6. Este inteligent şi are o perspectivă de ansamblu

Un bărbat este inteligent nu doar pentru că ştie multe lucruri, ci pentru că ştie să le pună în practică. Poate să observe situaţiile dintr-o perspectivă obiectivă şi poate să-ţi dea un sfat constructiv pentru o multitudine de lucruri, oricând îi ceri acest lucru. În mod constant gândeşte lucrurile şi din perspectiva ta, pentru a înţelege mai bine situaţiile prin care treci. Iar în final poţi fi sigură de un lucru: va da mai departe viitorilor copii, din lecţiile şi învăţămintele pe care le-a asimilat.

7. Este atent la detalii

Dacă ar locui singur, probabil că nu ar da multă atenţie faptului că şi-a lăsat farfuria nespălată în chiuvetă, faptului că sacul de gunoi este plin sau că singurul lucru care a mai rămas de mâncare sunt câteva felii de pizza. Însă ştie că aceste lucruri sunt importante pentru tine, aşa că îşi ia din timpul său dedicat lucrurilor care îi fac plăcere, pentru a fi sigur că este curat în casă şi că este mâncare în frigider. Dacă ştie că a apărut un film pe care doriţi amândoi să-l vedeţi, nu se va uita singur la el, şi te va lăsa să alegi melodiile atunci când mergeţi împreună cu maşina, chiar dacă nu-i plac toate alegerile tale.

8. Îşi ia în serios greşelile

Când face o greşeală îşi asumă acest lucru şi o tratează cu seriozitate. Când observă că ceea ce a făcut te-a rănit, nu o ia în glumă cu lucruri precum “hai că-ţi trece” sau “hai că n-a fost mare lucru...”. Va face ce ştie mai bine pentru a-şi îndrepta greşeala şi poţi observa acest lucru. Acesta te cunoaşte destul de bine încât să ştie ce trebuie să facă ca să te rănească, dar nu ar face niciodată asta în mod intenţionat sau sub forma unei glume proaste.

Printre surse: marcandangel.com, lifehack.org şi lifehacker.com