Accident grav pe A2. O persoană a murit şi trei femei, între care două însărcinate, au ajuns la spital

(photos.com)

O persoană şi-a pierudt viaţa iar alte trei, între care două femei însărcinate, au fost rănite, marţi dimineaţă, în urma unui accident produs pe Autostrada Soarelui, în urma unei coliziuni între un autocar şi un Tir, relatează news.ro.

Accidentul a avut loc pe sensul de mers Constanţa-Bucureşti, în jurul orei 5.30 dimineaţa, la kilometrul 68 al autostrăzii. Autocarul, în care se aflau doi şoferi şi şapte pasageri a lovit din spate un TIR, apoi a ricoşat în parapet. Traficul pe autostradă a fost blocat în urma accidentului.

În urma impactului, şoferul de rezervă al autocarului a murit, iar trei femei dintre cei şapte pasageri au fost rănite. Bărbatul mort a fost scos dintre fiarele contorsionate ale autocarului de către echipajele de descarcerare ale ISU Călăraşi.

Cele trei femei, dintre care două sunt gravide, nu au suferit răni grave, însă medicul a luat decizia că ele să fie transportate la Spitalul ”Sfântul Pantelimon” din Bucureşti.

Traficul pe autostradă a fost oprit de la kilometrul 105 (Drajna) la kilometrul 69, fiind deviat pe rutele: Drajna (DN3A) – Lehliu - A2, Drajna – Călăraşi (DN21) – (DN3) Lehliu (pentru traficul greu).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne