Alexandra Cadanţu, evoluţie admirabilă la turneul ITF de la Zagreb! S-a calificat în sferturi la simplu şi în semifinale la dublu

Jucătoarea română a dispus la simplu de italianca Anastasia Grymalska cu scorul de 6-2, 6-2, iar la dublu, alături de conaţionala Elena Bogdan, de perechea maghiară Agnes Bukta/Panna Udvardy, cu 3-6, 6-1, 10-7.
Jucătoarea română de tenis Alexandra Cadanţu.
Jucătoarea română de tenis Alexandra Cadanţu. (Getty Images)

Alexandra Cadanţu (28 ani, 251 WTA) se află într-o formă maximă la turneul ITF Pro “Zagreb Ladies Open”, dotat cu premii în valoare de 60.000 de dolari, campioana noastră calificându-se atât în sferturile probei de simplu, cât şi în semifinalele probei de dublu.

Astfel, pe zgura din capitala Croaţiei, Alexandra a câştigat fără probleme lupta din turul doi cu italianca Anastasia Grymalska (28 ani, 239 WTA) cu scorul de 6-2, 6-2.

De menţionat că în startul competiţiei românca se impusese admirabil în faţa capului de serie numărul unu - Sabrina Sharipova din Uzbekistan, scor final 6-1, 6-3.

În continuare, Cadanţu va primi replica turcoaicei Pemra Ozgen (32 ani, 294 WTA).

Pe tabloul de dublu, Alexandra Cadanţu şi Elena Bogdan se află la un singur meci de marea finală, după ce au trecut de unguroaicele Agnes Bukta/Panna Udvardy, cu 3-6, 6-1, 10-7. Următorul meci va fi disputat în compania altor două unguroaice - Dalma Galfi şi Reka-Luca Jani, învingătoare la rândul lor în faţa tenismenelor din Cehia - Petra KREJSOVA / Jesika MALECKOVA [2], scor 6-3, 6-0.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport