Alina Gorghiu cugetă, deci există: PNL în opoziţie, precum peştele în apă

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

PNL a demonstrat că, atunci când este în opoziţie, se simte precum "un peşte în apă", astfel încât perioada care va urma poate fi "un reviriment" pentru partid, a declarat, luni, fostul lider al liberalilor, Alina Gorghiu. Fosta şefă a PNL a mai precizat că în prezent se află într-un "moment de cugetare" - trimitere la celebra expresie "cogito, ergo sum" a lui Descartes.

"PNL, în istorie, a demonstrat că se descurcă ca peştele în apă în opoziţie şi poate fi o perioadă de reviriment foarte bună. PSD este acum pe un val de încredere. Electoratul din România a crezut în nişte promisiuni care se vor demonstra destul de repede a fi unele fanteziste. Trebuie să avem răbdare însă şi înţelepciunea să credem că momentele dificile întotdeauna sunt urmate de momente fericite. Asta e viaţa în politică, ăsta e ciclul" a declarat Alina Gorghiu, actualmente senator de Timiş, citată de Gândul.

Gorghiu a mai adăugat că, în prezent, se află într-un "moment de cugetare", ceea ce înseamnă că există:

"Asta înseamnă că exist. Dar voi face un pas înapoi, tocmai pentru a vedea mult mai limpede şi mai clar tabloul general. Nu cred că e momentul, dar e o observaţie personală, mi-e greu să cred că preşedintele poate da mandatul unui prim-ministru din partea dreptei", a mai adăugat Gorghiu, întrebată ce şanse sunt ca preşedintele Klaus Iohannis să desemneze un premier de dreapta.

Reamintim că Alina Gorghiu a renunţat la şefia PNL după alegerile parlamentare, asumându-şi promisiunea făcută înainte de scrutin, şi anume că dacă liberalii nu vor fi în poziţia de a putea desemna premierul, ea îşi va depune mandatul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne