Ambasada SUA, după căderea Guvernului Sandu: Cetăţenii R. Moldova merită lideri care o vor elibera de corupţie

Corupţia în Moldova
Corupţia în Moldova (facebook.com)

Ambasada SUA la Chişinău susţine că în pofida regretabilei demiteri a Guvernului şi prim-ministrului Maia Sandu, priorităţile Statelor Unite în relaţiile bilaterale cu Republica Moldova rămân neschimbate.

"Îndemnăm reprezentanţii aleşi ai poporului Moldovei să lucreze pentru edificarea unui viitor mai echitabil, democratic şi prosper pentru toţi cetăţenii ţării.

Populaţia Republicii Moldova merită lideri care vor lucra pentru binele ţării şi o vor elibera de corupţia care îi limitează potenţialul", se arată într-o declaraţie a misiunii diplomatice a SUA la Chişinău.

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Sandu, depusă de PSRM după ce cabinetul de miniştri şi-a asumat răspunderea pentru modificările la Legea Procuraturii, a fost votată marţi în Parlament, cu votul a 63 de deputaţi socialişti şi democraţi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe