Ana Bogdan este campioană la turneul ITF de la Dubai

Tenismana română s-a impus în ultimul act în faţa ucrainiencei Daria Snigur, scor final 6-1, 6-2, performanţă ce-i asigură postura de lider la Turneul Campioanelor.
Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan.
Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan. (Ana Bogdan/facebook)

Ana Bogdan (27 ani, 121 WTA) este proaspăta câştigătoare a turneului ITF - Al Habtoor Tennis Challenge, de la Dubai, dotat cu premii în valoare totală de 100.000 de dolari.

Jucătoarea română nu a avut emoţii în ultimul act al competiţiei, adversara sa de doar 17 ani, ucraineanca Daria Snigur (327 WTA) cedând la capătul a 61 de minute de joc efectiv cu scorul de 6-1, 6-2. Aceasta este cea mai importantă performanţă a carierei pentru reprezentanta noastră.

Bogdan va fi răsplătită cu un premiu financiar în valoare de 15.200 de dolari, respectiv 150 de puncte WTA care o vor propulsa începând de luni pe locul 105 în clasamentul WTA.

În urma acestui succes, Ana Bogdan ocupă acum prima poziţie a clasamentului pentru Turneul Campioanelor - WTA Porsche Race Singles.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport