Ana Gomes, europarlamentar socialist: Dragnea a creat o organizaţie infracţională pentru a fura

Ana Gomes
Ana Gomes

Europarlamentara socialistă Ana Gomes a lansat, luni, un atac dur la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, în cadrul dezbaterilor pe tema statului de drept în România ţinută în Parlamentul European. Potrivit socialistei portugheze, Guvernul român este capturat de liderul PSD care a creat o organizaţie infracţională.

"Aici în Parlamentul European am votat pentru aderarea României la UE, am luptat împotriva celor care nu voiau ca România să intre în UE. (...) Şi acum, la 15 ani, sunt îngrozită că preşedinţia română (reprezentanţii guvernului român n.r.) nici măcar nu e azi aici, e capturată de Liviu Dragnea care pur şi simplu a creat o organizaţie infracţională pentru a fura milioane din fondurile UE.

Am criticat mereu ce se întâmplă în România şi, în sfârşit, grupul meu politic are curajul să suspende PSD atât timp cât persistă această situaţie. (...) Dacă vrem să apărăm cetăţenii români care înfruntă vremea rece şi cer stat de drept, atunci trebuie să susţinem lupta contra corupţiei", a declarat Gomes.

Reamintim că luni în Parlamentul European s-a discutat situaţia statului de drept în România, în cadrul dezbaterii comisarul european pentru Justiţie Vera Jourova atrăgând atenţia că "în România am putea ajunge în situaţia de modificare ireversibilă a justiţiei, încălcarea sistematică a statului de drept şi independenţa justiţiei să fie în pericol."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne