Analist american: consideră că Epstein ar fi avut un “sponsor cu o funcţie mare în stat” şi s-a ocupat cu “şantajul”

Ann Coulter
Ann Coulter (Getty Images)

Comentatoarea americană conservatoare Ann Coulter a declarat că pedofilul Jeffrey Epstein probabil a avut un "sponsor cu funcţie mare în stat" care l-a susţinut şi că acţiunile lui erau menite să şantajeze oameni puternici, potrivit site-ului de ştiri Zero Hedge.

Jeffrey Epstein a fost arestat în 6 iulie pentru presupus trafic de minore pentru sex în New York şi Florida în perioada 2002-2005, a raportat publicaţia The Daily Beast. Cu 12 ani în urmă, bărbatul în vârstă de 66 de ani a petrecut doar 13 luni pentru aparenta molestare a zeci de minore.

În timpul unei apariţii la 790 KABC, Coulter a sugerat că Epstein este doar omul de faţadă pentru o reţea mult mai puternică.

“Potrivit mărturiilor ambelor fete, Epstein a dorit ca ele să facă sex cu bărbaţi puternici, să revină la el, să îi dea raportul, să descrie ce dorinţe au avut aceştia şi avea camere de luat vederi instalate în casă, aşa că este evident că a făcut toate acestea cu scopul de a şantaja”, a susţinut Coulter.

“Mi se pare că este ceva mult mai mare în spate – poate un sponsor cu o funcţie în stat – oameni suficient de puternici... Mi se pare că există o forţă foarte puternică în spatele a ceea ce se întâmplă aici şi încă sunt neliniştită că nu vom ajunge la o concluzie în ceea ce priveşte această situaţie, cumva toată treaba este compromisă”, a adăugat ea.

Coulter a mai afirmat că rămâne un mister cum a devenit Epstein miliardar şi că sursa banilor săi ar trebui să fie investigată.

Fostul preşedinte american Bill Clinton a încercat să se distanţeze de Epstein în aceste zile, susţinând că a zburat doar de patru ori cu avionul privat al pedofilului – numit Lolita Express – deşi jurnalele de zbor arată că el ar fi efectuat cel puţin 26 de călătorii.

Potrivit unor speculaţii, Epstein ar putea face cunoscute numele unor persoane influente care i-au folosit reţeaua pentru a primi o sentinţă cu închisoare de maxim 5 ani.

Epstein a fost acuzat că a transportat tinere minore cu avionul său privat pentru a facilita abuzurile, potrivit unora dintre presupusele sale victime. În plus, noile acuzaţii susţin că Epstein “a exploatat zeci de minore în cadrul unei scheme de acum familiare: le-a plătit în numerar pentru ‘masaje’ şi apoi le-a molestat sau abuzat sexual în vila sa din Upper East Side sau în reşedinţa din Palm Beach”.

Angajaţi şi asociaţi ai lui Epstein aparent au recrutat fete minore pentru acesta şi unele dintre victime chiar au devenit la rândul lor recrutori. Fetiţele aveau vârste de până la 14 ani şi poliţia a declarat că Epstein ştia că erau minore. Avocatul lui Epstein, Martin Weinberg, a refuzat să comenteze situaţia sâmbătă noaptea.

Într-o eră în care #metoo a răsturnat oameni puternici, numele lui Epstein a fost în mare parte absent din comentarii naţionale, până când Miami Herald a publicat o serie de 3 articole privind faptul că averea, puterea şi influenţa acestuia l-au protejat de urmărirea penală federală. Ani de zile, The Daily Beast a relatat despre sentinţa uşoară cu închisoarea primită de Epstein şi despre tratamentul lejer la care a fost supus acesta de către biroul Procurorului General american, care, în cele din urmă, a renunţat la o inculpare de 53 de pagini împotriva lui Epstein.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe