Anatol Şalaru: Moldova are nevoie de o revoluţie morală şi a bunului simţ

Moldova trebuie să-şi protejeze fiinţa naţională. Chiar şi Ghimpu a transformat PL într-un partid de tip bolşevic. “Execuţia” ministrului Apărării este un cadou din partea liberalilor pentru Dodon, susţine Anatol Şalaru.
Anatol Şalaru.
Anatol Şalaru. (facebook.com/ministerul apărării al rm)

Anatol Şalaru menţionează într-o postare pe contul său de socializare că pleacă din funcţia deţinută cu conştiinţa împăcată deoarece nu a fost demis pentru încălcări sau nerealizări în activitatea de ministru, ci doar pentru că a cerut schimbarea preşedintelui Partidului Liberal (PL). Concomitent anunţă că la solicitarea expresă a lui Mihai Ghimpu, la 27 decembrie Igor Dodon a semnat decretul său de demitere din funcţia de ministru al Apărării.

„Nu mi-am imaginat niciodată că sub conducerea lui Mihai Ghimpu Partidul Liberal se va transforma într-un partid de tip bolşevic unde, cei care contestă supremaţia liderului sunt executaţi.”

Şalaru susţine că prin demiterea sa, Mihai Ghimpu i-a făcut cadou lui Dodon Ministerul Apărării, iar pe arena politicii moldoveneşti după cuplul Roşca-Voronin a apărut un nou cuplu politic, Ghimpu-Dodon.

Din păcate, pentru Republica Moldova începe o perioadă neagră, în care, din nou, va trebui să ne apărăm identitatea românească, să ne apărăm fiinţa naţională. Republica Moldova are nevoie de o revoluţie morală, o revoluţie a bunului simţ.

Fostul ministru al Apărării susţine că Igor Dodon a spus adevăratele motive ale demiterii sale: "Câteva minute în urmă am semnat decretul privind demisia din funcţie a ministrului de faimă proastă Şalaru. Îi mulţumesc lui Mihai Ghimpu pentru acest demers... Reamintesc că acest ministru este cel care a cochetat cu NATO ştiind foarte bine că suntem o ţară neutră conform Constituţiei Republicii Moldova, a favorizat şi a stat în avangarda apariţiei tehnicii militare americane în Piaţa Marii Adunări Naţionale de Ziua Victoriei, care nu poate fi calificată altfel decât o provocare. A pledat şi pledează deschis pentru unirea Republicii Moldova cu România.”

Menţionăm că deputatul român din partea partidului USR, Dobrovie Matei Adrian a comentat recent pe pagina sa de facebook că liberalii din PL şi preşedintele Dodon au adus în atenţia opiniei publice disputele rusofoni/rusofili/moldovenişti versus români pentru a nu dezbate problemele reale cu care se confruntă cetaţenii R. Moldova - corupţia endemică (inclusiv din PL şi PSRM-partidul care l-a sustinut pe Igor Dodon). “Temele false sunt la loc de cinste în Republica Moldova. Sabia lui Ştefan, steagul UE scos şi repus, site-ul preşedinţiei în limba moldovenească, cetaţenia lui Basescu ş.a.m.d... Bufonul Dodon provoacă, iar alţi deştepţi intră în jocul lui.”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe