Andreea Cosma, chemată în audienţă de Carmen Dan

Deputata PSD Andreea Cosma, fiica fostului baron de Prahova Mircea Cosma, a fost chemată în audienţă de Carmen Dan, după ce s-a plâns că a primit mesaje de ameninţare.
Ministrul de Interne, Carmen Daniela Dan.
Ministrul de Interne, Carmen Daniela Dan. (Epoch Times România)

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a chemat-o, marţi dimineaţă, în audienţă, pe Andreea Cosma. Audienţa a avut loc după ce cunoscuta deputată PSD implicată în uriaşul scandal ce a lovit DNA a făcut apel la ministru, susţinând că a primit mesaje de ameninţare.

"Am fost chemată astăzi la ora 10.00 de către doamna ministru Carmen Dan. Ieri am făcut un apel public către doamna ministru pentru că am primit mesaje de ameninţare. În calitate de demnitar al statului român, am cerut ajutor. Doamna ministru a reacţionat prompt şi m-a îndrumat către IGPR, unde să fac o plângere. Astăzi am să depun plângerea la IGPR, care e competentă să facă cercetări", a declarat Andreea Cosma la România TV.

Reamintim că, potrivit Mediafax, Andreea Cosma susţinut, luni seară, la Antena 3, că a primit mesaje de ameninţare pe telefonul personal. Andreea Cosma a depus o plângere penală împotriva fostului procuror DNA, Mircea Negulescu.

Alături de fratele său, Vlad Cosma, fost deputat PSD condamnat la 5 ani de închisoare în primă instanţă, Andreea Cosma a făcut o serie de declaraţii incriminatoare la adresa unor procurori DNA Ploieşti. Mai mult, fratele său a dat publicităţii o serie de înregistrări, despre care DNA susţine că sunt colaje, menite să acrediteze ideea că procurorii fabrică probe pentru a le face dosare oamenilor politici.