Andreea Dragoman, medalie de bronz la tenis de masă la JO de Tineret 2018 (video)

Andreea a adus României cea de a şaptea medalie cucerită de sportivii români la competiţia de la Buenos Aires - după cinci zile de concursuri ţara noastră ocupând acum locul 7 în clasamentul pe medalii (2 de aur, 2 de argint, 3 de bronz).
Jucătoarea română de tenis de masă Andreea Dragoman.
Jucătoarea română de tenis de masă Andreea Dragoman. (Captură foto)

Jucătoarea română de tenis de masă Andreea Dragoman (18 ani) a reuşit să cucerească, miercuri, medalia de bronz în proba de simplu feminin din cadrul Jocurile Olimpice de Tineret de la Buenos Aires.

Tânăra vedetă de la noi din ţară şi-a învins rând pe rând adversarele, fiind oprită din drumul ei spre o performanţă mai bună de nipona Miu Hirano cu 0-4. În lupta pentru bronz ea a dispus de indianca Archana Girish Kamath cu 4-1 (8-11, 13-11, 11-9, 11-6, 11-9).

Aceasta este a şaptea medalie obţinută de sportivii noştri la actuala ediţie JO de Tineret.

Aurul a fost câştigat de judoka Adrian Şulcă (cat. 81 kg) şi de halterofila Sabina Baltag (cat. 53 kg), argintul a revenit înotătorului Daniel Martin (100 m spate), respectiv canotorilor Florin Nicolae Arteni-Fîntînariu şi Alexandru Laurenţiu Danciu la dublu rame masculin, iar medaliile de bronz au fost adjudecate de halterofila Mihaela Valentina Cambei (cat. 48 kg), echipajul de dublu rame feminin (Tabita Maftei şi Alina Maria Baletchi) şi de Andreea Dragoman (tenis de masă).

Delegaţia României prezentă la competiţia sud-americană este formată din 34 de sportivi, 21 de fete şi 13 băieţi, care concurează la 14 discipline sportive.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport