Anul Maimuţei lasă urme: websitul Bilderberg hăckuit

Henri de Castries, preşedintele influentului Grup Bilderberg.
Henri de Castries, preşedintele influentului Grup Bilderberg. (Captură Foto)

În mijlocul războiului subteran care pare că se desfăşoară în mai multe ţări din lume, hackerii au reuşit să atace situl web al clubului Bilderberg, înlocuind pagina organizaţiei secrete cu un avertisment care atrăgea atenţia grupului elitist că i se acordă o perioadă de un an pentru a lucra cu adevărat în beneficiul umanităţii.

"Dragi membri ai Bilderberg, începând de acum fiecare dintre voi are 1 an (365 de zile) pentru a lucra cu adevărat în beneficiul umanităţii şi nu pentru interesele voastre private” au postat hackerii, auto identificaţi drept "mişcarea HackBack şi Anonymous”.

Mesajul a fost postat pe bilderbergmeetings.org

“În caz contrar, vă vom găsi şi vă vom kăckui” au ameninţat atacatorii cibernetici elitele.

“Atenţie la situaţia prezentă: controlăm autovehiculele voastre scumpe, vă controlăm dispozitivele de securizare a casei, controlăm laptopurile fiicelor voastre, precum şi telefoanele mobile ale soţiilor voastre. Vă înregistrăm întâlnirile secrete, vă citim emailurile, controlăm ceasul SmartWatch al amantelor voastre favorite, suntem înăuntrul băncilor voastre dragi şi vă citim balanţele contabile. Nu veţi putea fi în siguranţă pe lângă nicio reţea electrică” au transmis hackerii.

Clubul Bilderberg este o organizaţie de lideri europeni şi americani din domeniile politicii, industriei, finanţelor, mass media şi universităţilor, care se întâlnesc în fiecare an din 1945. Şedinţele Clubului, care se anunţă în mare secret, sunt închise publicului. În general presa nu raportează despre ele.

Clubul Bilderberg este şi un măr al discordiei dintre Rusia şi Occident, deoarece extrem de puţini ruşi au fost admişi la discuţii de-a lungul anilor. Serviciile secrete ruse au încercat ani în şir să obţină informaţii despre ce se discută la întâlnirile respective, reuşind numai într-o oarecare măsură.

În ultimii ani, după ce fractura dintre păturile sociale a devenit imensă şi elitele s-au depărtat tot mai mult de contractul pe care îl au cu societatea, pe măsură ce presa alternativă a acordat atenţie acestor întâlniri, activiştii au început o serie de proteste împotriva grupului, pe care îl consideră ocult, elitist şi egocentrist, promotor al globalizării şi al unor interese obscure şi adesea îndepărtate de binele comun - în ciuda faptului că subiectele şi discuţiile de la întâlnirile clubului au rămas, în mare, secrete.

Cea mai recentă întâlnire a grupului, cea de-a 64-a, a fost ţinută anul acesta în Dresda, Germania. Alegerea locului a fost ieşită din comun - Clubul Bilderberg se întâlneşte de obicei în afara marilor oraşe, pentru a evita atenţia publicului.

O notă enigmatică de la sfârşitul postării pe pagina de web a Clubului aducea laude hackerului Phineas Fisher care era descris ca “cel mai mare om în viaţă.” Fisher este un hacker care a reuşit să spargă serverele companiei de monitorizare germano-britanică Gamma Internaţional în 2014 şi să spargă Hacking Team în 2015. El este cel care a revendicat sustragerea a cel puţin 300 de mii de emailuri şi de documente de la partidul de guvernământ al Turciei, AKP, în iunie 2016.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură