Apariţii OZN în apropierea aeroportului din New Delhi

Aeroportul din Delhi a fost în stare de alertă după ce turnul de control a reperat obiecte zburătoare neidentificate
Imaginea unui OZN
Imaginea unui OZN (Internet photo)

Forţele de securitate au fost în stare de alertă maximă la Aeroportul Internaţional Indira Gandhi din New Delhi, India, după reperarea, în mod repetat, la sfârşitul lunii octombrie, a unor "obiecte zburătoare" misterioase în imediata apropiere a aeroportului, conform Hindustan Times.

În dimineaţa zilei de vineri, 30 octombrie, în trei momente diferite, turnul de control al traficului aerian a observat în jurul unei piste de decolare "obiecte" neidentificate.

A fost trimis un elicopter militar pentru a verifica, dar inspecţia nu a detectat nimic anormal. Potrivit sursei, marţi, 27 octombrie, de asemenea, turnul de control a reperat un punct ciudat pe cer, similar unei drone, dar nu a avut nicio dovadă vizuală în susţinerea afirmaţiei sale.

Cu toate acestea, a doua zi, un pilot al companiei private Air Vistara din Bhubaneswar (statul Orissa, din estul Indiei), a declarat că a fost distras de un fascicul de lumină în timp ce ateriza pe pista IGI 29, miercuri noapte, punând vieţile a sute de pasageri în pericol.

Pilotul a susţinut că se afla la 6 mile marine (aproximativ 11 km) distanţă faţă de pistă, atunci când a observat raza laser, care l-a distras.

Recent, Poliţia din Delhi a interzis, organizaţiilor sau persoanelor, utilizarea fasciculelor laser în imediata apropiere a aeroportului. Deşi până acum nu există nici o dovadă, ''acest lucru este alarmant ", a declarat un oficial al aeroportului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură