Arafat, ţinta unei noi campanii de denigrare. Imagini care circulă pe Facebook

Raed Arafat
Raed Arafat (Epoch Times România)

Atacurile la adresa şefului DSU, Raed Arafat, se înteţesc. Pe Facebook au început să circule imagini cu pagina de Wikipedia a acestuia modificată, pentru a se acredita ideea că secretarul de stat în MAI este un terorist.

Astfel, în spaţiul public au circulat imagini în care pe pagina de Wikpedia dedicată lui Arafat acesta este prezentat drept terorist născut în lagărul de concentrare de la Birkenau şi care are drept ocupaţie crimele împotriva umanităţii.

(Facebook)

(Facebook)

Nu este prima oară când acest gen de informaţii este vehiculat în spaţiul public. Pe perioada pandemiei, această idee a tot fost împinsa pe Facebook de către persoane care se împotrivesc măsurilor de prevenţie impuse de Guvern.

De altfel, recent, Raed Arafat a fost ameninţat cu moartea de o persoană care l-a acuzat pe şeful DSU că a comis crime împotriva românilor şi a susţinut că îl va îngropa pe acesta “alături de un porc într-un mormânt de piatră”.

"În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina , este în terorist , şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români ( trafic de organe Mossad ) , EU , Coltor Raul Nicolae , prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi a Poporului Român ! Domnule Raed Arafat ! O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de Piatră !”, a scris pe Facebook conspiraţionistul Raul Coltor.

Nu în ultimul rând, “Raul Coltor” l-a somat pe Arafat să plece din România înaintea unei posibile întâlniri între cei doi.

“Game over zdreamţo !”, a conchis Coltor.

Postarea a devenit virală pe Facebook, fiind sharuită de peste 1.500 de ori şi având peste 1.100 de like-uri.

Raed Arafat a depus plângere contra celui ce a proferat aceste ameninţări.