Astronautul Edgar Mitchell: "extratereştrii sunt printre noi". NASA neagă

Model de extraterestru afişat la o expoziţie science fiction în Beijing.
Model de extraterestru afişat la o expoziţie science fiction în Beijing. (STR / AFP / GettyImages)

Extratereştrii au contactat oamenii de mai multe ori, dar guvernele au ascuns adevărul timp de 60 de ani, a declarat al şaselea om care a mers pe Lună. Astronautul din echipajul Apollo 14, Edgar Mitchell, a precizat că a aflat de multe vizite OZN pe Pământ în timpul carierei sale de la NASA, dar fiecare dintre ele a fost muşamalizată, scria în 2008 Huffington Post.

Dr. Edgar Mitchell a declarat în timpul unui interviu cu un post de radio că surse NASA care au avut contact cu extratereştrii i-au descris ca pe nişte "oameni mici care arată ciudat pentru noi".

El a declarat că presupune că extratereştrii sunt similari cu imaginea tradiţională - corp mic, ochi şi cap mare.

Mai alarmant este faptul că a pretins că tehnologia noastră "nu este nici pe departe la fel de sofisticată ca a lor" şi că "dacă ar fi fost ostili am fi dispărut până acum".

Mitchell, împreună cu comandantul lui Apollo 14, Alan Shepard, deţin recordul pentru cea mai lungă plimbare pe Lună, de nouă ore şi 17 minute, în cadrul misiunii din 1971.

"Întâmplarea face să fiu suficient de privilegiat pentru a fi informat cu privire la faptul că am fost vizitaţi pe această planetă şi că fenomenele OZN sunt reale", a explicat Mitchell.

"Acest lucru a fost bine acoperit de toate guvernele noastre în ultimii 60 de ani sau cam aşa ceva, dar încet au existat scurgeri [de informaţii - n.r.] şi unii dintre noi au avut privilegiul de a fi fost informaţi cu privire la o parte din acesta".

"Am făcut parte din cercurile militare şi de informaţii care ştiu că [...] da - am fost vizitaţi...", a continuat astronautul.

El i-a spus gazdei sale uimite de la Kerrang! Radio, Nick Margerrison: "Acest lucru începe într-adevăr să se deschidă. Cred că ne îndreptăm spre o dezvăluire reală şi unele organizaţii serioase se îndreaptă în această direcţie".

Margerrison a declarat: "M-am gândit că am dat peste un fel de umor al astronauţilor, dar el a fost absolut serios în privinţa faptului că extratereştrii sunt cu siguranţă acolo şi nu există niciun dubiu".

Cu toate acestea, oficialii de la NASA, s-au grăbit să atenueze comentariile astronautului. Într-o declaraţie, un purtător de cuvânt al agenţiei a precizat: "NASA nu urmăreşte OZN-urile. NASA nu este implicată în niciun fel de acoperire despre viaţa extraterestră de pe această planetă sau de oriunde din univers.

"Dr. Mitchell este un mare american, dar nu îi împărtăşim opiniile cu privire la acest aspect", a precizat purtătorul de cuvânt al NASA.

Edgar Mitchell nu a fost singurul astronaut care a vorbit despre extratereştri. Astronautul Gordon Cooper, care a fost parte din echipajul Mercury 9 şi Gemini 5, a vorbit şi el despre OZN-urile pe care le-a văzut şi despre experienţele sale în acest domeniu.

Dr. Edgar Mitchell nu este singurul om de ştiinţă implicat în dezvăluiri legate de extratereştri. National Press Galley din Washington DC găzduieşte anual conferinţe privitoare la vizitele extraterestre pe Pământ, în cadrul cărora iau cuvântul foşti militari de rang înalt, din cadrul forţelor armate americane şi britanice.

Personalităţi marcante şi dezvăluiri uluitoare

Deşi au existat mii de mărturii în acest domeniu şi foarte multe persoane importante au vorbit despre existenţa extratereştrilor, adevărul este într-un fel ţinut departe de ochii publicului larg.

Una dintre cele mai bizare declaraţii este cea a premierului rus Dmitri Medvedev, fost preşedinte al Federaţiei Ruse, care a recunoscut existenţa extratereştrilor la finalul interviului acordat la 7 decembrie 2012, pentru cinci canale de televiziune din Rusia, când microfoanele erau deja închise, scrie publicaţia italiană Corriere della Sera.

Răspunsul acestuia la întrebarea suplimentară a lăsat lumea în uimire. El a explicat că atunci când trece puterea de la un preşedinte la altul, pe lângă valiza cu coduri nucleare, sunt predate şi două dosare extrem de speciale - unul conţine detalii cu privire la toate „vizitele” extratereştrilor pe Pământ, iar celălalt dosar conţine rapoartele de la „servicii secrete absolut închise”, adică cele care nu există oficial şi care îi monitorizează pe extratereştrii aflaţi pe teritoriul Rusiei.

La finalul întrevederii cu jurnaliştii el a explicat că nu vrea să menţioneze numărul extratereştrilor care trăiesc printre noi pentru a nu provoca panică.

„Extratereştrii sunt de ceva timp printre noi. Nu vă pot spune exact câţi sunt. Nu putem vorbi despre acest lucru fără a provoca panică, dar dacă veţi urmări filmul ”Men in Black” veţi înţelege că aceasta este o realitate”, a declarat Medvedev, potrivit Corriere della Sera.

Ziarul Italian susţine că, deşi guvernul rus are informaţii abundente despre vizitele extratereştrilor pe Pământ, păstrează totuşi tăcerea sub pretextul că menţine aşa numita ordine publică.

Publicaţia italiană aminteşte alte două declaraţii marcante pe acest subiect care au fost făcute publice în trecut. Preşedintele american, Harry Truman, a trimis o notă, aflată acum la muzeul din New Mexico, în care vorbea despre prăbuşirea unui aparat de zbor, posibil, de origine extraterestră.

Mai surprinzător, la 21 septembrie 1987, în cadrul unei reuniuni a Adunării Generale a ONU, preşedintele Statelor Unite, Ronald Reagan, a lăsat audienţa cu gura căscată, după ce a ţinut din senin un discurs despre ameninţarea unei invazii extraterestre şi despre importanţa solidarizării oamenilor şi pregătirea pentru a face faţă unei eventuale agresiuni.