Atenţie şoferi! Parcarea pe loc plătit în sectorul 4 va poate lăsa fără maşină

Hingherii de maşini
Hingherii de maşini (Facebook)

Parcatul maşinii pe locul plătit de alt cetăţean este sancţionat pe fieful lui Piedone, cu amenzi între 200 şi 400 lei. Mai mult, maşinile parcate "neregulamentar" vor fi ridicate.

Consiliul local sector 4 a interzis printr-un regulament privind exploatarea şi utilizarea locurilor de parcare de reşedinţă situate pe raza administrativă a sectorului "blocarea locului de parcare de reşedinţă atribuit regulamentar unei persoane, prin ocuparea acestui loc cu un alt autovehicul, aparţinând unei alte persoane decât utilizatorul", relatează Hotnews. Şoferii care nu vor respecta această prevedere riscă să le fie ridicată maşina.

Şoferii care au avut nefericita inspiraţie de a parca pe un loc plătit de altcineva şi nu îşi mai găsesc maşina acolo unde au lăsat-o, îşi pot căuta autoturismul pe str. Drumul Jilavei nr.2, sector 4, unde vor fi "depozitate" maşinile ridicate de edili.

"În situaţia în care nu este respectată deplina folosinţă a locului de parcare atribuit regulamentar unei persoane, autovehiculul care obstrucţionează folosinţa acestui loc va fi ridicat, transportat şi depozitat într-un loc special amenajat, de către Poliţia Locală Sector 4. Terenul se află situat în Bucureşti, str. Drumul Jilavei nr.2, sector 4 şi este atribuit, în folosinţă gratuită, pe o durata de cinci ani, Poliţiei Locale Sector 4. Autovehiculele ridicate vor fi depozitate pe terenul respectiv, intrând în paza materială a Poliţiei Locale Sector 4, timp de maximum un an", se precizează în regulamentul adoptat de Consiliul Local al Sectorului 4.

Pe lângă faptul că le va fi ridicată maşina, şoferii sunt pasibili şi de amenzi cuprinse între 200 şi 400 lei.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.