Avalanşă de plângeri penale. 43 de foşti şi actuali consilieri PSD-PNL, "mitraliaţi" de Eugen Tomac

Candidatul PMP la Primăria sectorului 1, Eugen Tomac, a declanşat o avalanşă de plângeri penale la adresa unor foşti şi actuali consilieri ai PSD şi PNL.
Eugen Tomac
Eugen Tomac (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Nu mai puţin de 43 de foşti şi actuali consilieri ai PSD şi PNL s-au trezit cu o plângere penală pe numele lor pentru că au această tendinţă de a încuraja coruperea voturilor, a anunţat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, candidatul PMP la Primăria sectorului 1, Eugen Tomac.

"La sectorul 1, unde candidez, se întâmplă lucruri interesante. (...) Primăria este blocată din punct de vedere al activităţii de mai bine de un an, deşi majoritatea Consiliului este formată din consilieri ai PNL, deci au majoritate largă de 14 din 27, Primăria este condusă de un reprezentant al PSD, PSD având mult mai puţini consilieri. Este o dovadă foarte clară că, din punct de vedere politic, PNL a cedat deja Primăria sectorului 1. (...) Cred că instituţiile statului trebuie să vegheze cu foarte mare atenţie la ceea ce se întâmplă în sectorul 1.

Noi am depus ieri (miercuri - n.r.) la Poliţie o listă cu 43 de nume, oameni, foşti demnitari, foşti consilieri locali, inclusiv consilieri locali în funcţie la această oră, care au această tendinţă de a încuraja ceea ce numim noi coruperea voturilor. Cred că este foarte important ca instituţiile statului să vegheze cu foarte multă atenţie spre aceste persoane, repet, membri PSD şi PNL care cred că la ora actuală se mai pot vinde sau cumpăra voturi în sectorul 1", a declarat Eugen Tomac, citat de Agerpres.

Preşedintele executiv al PMP a subliniat că, în calitate de candidat, el se bate "onest" pentru Primăria sectorului 1 şi ar vrea ca "aceste practici ticăloase să înceteze".

"Sunt convins că instituţiile statului îşi vor face şi de data aceasta datoria. Asta ca să o ştie şi domnul Arnăutu de la PSD şi domnul Stamulea de la PNL că s-a închis povestea cu cumpăratul voturilor. Este foarte important ca şi cetăţenii să înţeleagă că am intrat într-o altă etapă şi este important ca oamenii să voteze în cunoştinţă de cauză nu fiind manipulaţi prin metode şi practici care au funcţionat până în prezent", a adăugat Eugen Tomac.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne