Avocatul Poporului s-a autosesizat în cazul unei femei ce voia să-şi vândă copilul

Victor Ciorbea, Avocatul Poporului.
Victor Ciorbea, Avocatul Poporului. (Epoch Times România)

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, s-a sesizat din oficiu miercuri şi a demarat o anchetă în cazul unei femei care ar fi încercat să-şi vândă unul dintre copii, printr-un anunţ la mica publicitate, relatează Hotnews.

Potrivit sursei citate, mass-media a relatat cazul unei femei de 27 de ani, din satul Dumeni, judeţul Botoşani, mamă a trei băieţi cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani, care, "disperată" că nu mai este primită în casă de concubinul său, a încercat să-şi vândă băiatul cel mare, făcut cu un alt bărbat, printr-un anunţ la mica publicitate.

Conform adevărul.ro, botoşăneanca a fost căsătorită cu un sătean care a intrat la puşcărie. Rămasă să-şi crească singură copilul, a acceptat o relaţie cu un alt bărbat din sat, căruia i-a făcut doi copii, cel mai mic având trei ani.

La un moment dat, concubinul nu a mai vrut să întreţină şi copilul făcut de femeie cu soţul său şi i-a comunicat acesteia că o mai primeşte în casă doar după ce scapă de băiatul de 6 ani.

În consecinţă, femeia a dat un anunţ la un ziar să-şi vândă copilul unei familii dornice să-l întreţină. Nu a apucat, căci angajaţii de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani, fiind anunţaţi la timp, au împiedicat-o pe femeie să-şi vândă băiatul. Îm prezenta, femeia se află la centrul maternal Micul Prinţ, împreună cu cei trei copii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne