Bacalbaşa le face plângere penală protestatarilor: "E o formă soft de terorism urban. Erau unii ca maimuţele"

Pesedistul Nicolae Bacalbaşa a anunţat că va depune plângere penală împotriva protestatarilor din faţa Parlamentului şi a lansat o serie de acuzaţii dure la adresa lor.
Dr. Nicolae Bacalbaşa
Dr. Nicolae Bacalbaşa (Epoch Times România)

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a lansat o serie acuzaţii, miercuri, la adresa protestatarilor care l-au întâmpinat în Parcul Izvor din faţa Parlamentului.

"Este o formă soft de terorism urban organizată de profesionişti. Jandarmeria şi-a făcut datoria şi mulţumesc. Ei au încasat brutalităţile, eu am fost la mijloc. M-au scuipat de vreo două ori", a declarat Bacalbaşa, citat de HotNews.

În acelaşi timp, pesedistul s-a arătat nemulţumit de prestaţia celor de la SPP.

"Azi pe holurile Parlamentului erau unii ca maimuţele. Cum au intrat? SPP nu a intervenit! SPP e un element al statului paralel, din punctul meu de vedere. E bine ca aceste lucruri să fie investigate", a afirmat Bacalbaşa, adăugând că va face o plângere penală.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne