Barna: USR va avea candidat la prezidenţiale. Cioloş "poate fi o variantă, la fel ca orice persoană cu notorietate"

Dan Barna, purtatorul de cuvant USR
Dan Barna, purtatorul de cuvant USR (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

USR va avea un candidat la alegerile prezidenţiale, acesta urmând să fie decis probabil în urma unui referendum intern în cadrul partidului, a declarat marţi liderul USR, Dan Barna, în cadrul unui interviu acordat pentru Adevărul Live. Dacian Cioloş "poate fi o variantă, la fel ca orice persoană cu notorietate", a explicat Barna, preluat de Hotnews.

"Partea frumoasă la USR e tocmai acest lucru, că încercăm să facem politică într-un fel nou. Şi chiar şi acest candidat pentru alegerile prezidenţiale pe care probabil USR îl va avea va fi decis de un referendum intern în cadrul partidului, pentru a ieşi din tiparele acestea în care lucrurile sunt bătute în cuie", a declarat liderul USR.

Dan Barna a mai precizat că "şi Dacian Cioloş poate fi o variantă, la fel ca orice persoană cu notorietate. Noi acum suntem în situaţia de a colabora pe proiecte punctuale. Cioloş şi România 100 au anunţat că-şi vor face partid. Continuăm şi vom vedea în perspectivă electorală. Faţă de declaraţia lui Dragoş Pâslaru nu am ce comenta."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne