Băsescu, despre asocierea Mihalache, Gorghiu, Gâdea: "Apropierea de o asemenea televiziune pur si simplu descalifică partidul"

Traian Băsescu
Traian Băsescu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Preşedintele Mişcării Populare a criticat sâmbătă, în termeni duri, apropierea şefului cancelariei prezidenţiale şi a PNL de Antena 3, postul fondat de Dan Voiculescu.

"Apropierea de o asemenea televiziune pur si simplu descalifică partidul, ca partid politic. Acolo sunt, dacă îi auziţi, ei tot timpul au în gură "mafia lui X`, "mafia lui X`, nerecunoscând că ei înşişi sunt mafia lui Voiculescu. Ce face doamna Gorghiu cu Mihalache şi cu Gâdea, prin Germania şi prin SUA, nu este nimic altceva decât o exportare a unui sistem mafiot, dacă se poate, şi peste hotare. Adică îşi cerşesc credibilitatea pe afară, că în ţară au început să şi-o piardă. Au manipulat românii ani de zile, se pare ca încep să piardă din capacitatea de manipulare.", a declarat Traian Băsescu.

Declaraţiile lui Traian Băsescu vin în contextul în care în presă a apărut informaţia că Dan Mihalache a apărut alături de Gâdea la balul saşilor, organizat la München iar ulterior, Mihalache, Gorghiu şi acelaşi Gâdea ar fi fost la acelaşi eveniment în SUA.