Băsescu îl "mitraliază" pe Pleşu: "Infirmul! O minte sclipitoare, dar îi lipseşte caracterul"

Andrei Pleşu, o minte sclipitoare din care adesea pătrund în spaţiul public idei geniale. Cu toate acestea, are o mare infirmitate - îi lipseşte caracterul, l-a atacat pe filosof fostul preşedinte Traian Băsescu.
Traian Băsescu
Traian Băsescu (Epoch Times România)

După ce a devenit "victima" ironiei lui Andrei Pleşu, fostul preşedinte Traian Băsescu a lansat un atac dur la adresa filozofului, pe care îl acuză că, în ciuda faptului că are o minte sclipitoare, este un om lipsit de caracter.

"Infirmul! Andrei Pleşu, o minte sclipitoare din care adesea pătrund în spaţiul public idei geniale. Cu toate acestea, Andrei Pleşu are o mare infirmitate. Îi lipseşte caracterul. Mi-l aduc aminte pe Andrei Pleşu în vremea când Petre Roman era pe val. L-a susţinut fără rezerve în schimbul unei funcţii de ministru până cînd Petre Roman a început să alunece către abisul sondajelor şi atunci n-a ezitat să-l facă pulbere", a scris duminică, pe contul său de Facebook, liderul PMP.

Fostul preşedinte susţine că şi-l aduce aminte pe Andrei Pleşu în era Emil Constantinescu - nu mai avea cuvinte cu care să-i ridice ode, pentru ca spre sfârşitul epocii să-l facă pulbere.

"De mine nu mai vorbim. Laude pe aproape două mandate, iar azi, pentru Andrei Pleşu, sunt nici mai mult nici mai puţin decât egalul lui Ghiţă şi partenerul PSD. Conform caracterului a uitat încleştările formidabile ale celor două mandate şi m-a introdus în propriu-i ventilator al pulverizării.

Şi asta pentru că a venit vremea altora să fie proslăviţi filosofic. Va veni şi rândul lor să fie pulverizaţi de geniul fără caracter Andrei Pleşu, cu siguranţă, la momentul declinului popularităţii. Ce ţi-e şi cu infirmităţile de caracter. Doctorii nu au proteze pentru ele. Andrei, nu te îngrijora, sunteţi mulţi care nu puteţi fi protezaţi la caracter", a precizat Băsescu.

În finalul postării sale, fostul şef de stat a subliniat că acesta este un drept la replică, după multe atacuri pe care le consideră incorecte.

Vă recomandăm şi De ce nu merg bine lucrurile în România? Dragnea şi Băsescu, "victimele" ironiei lui Pleşu

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne