Băsescu: PSD invocă "greaua moştenire". Nu există resurse pentru a acoperi promisiunile "mincinoase"

Pentru că au constatat că nu există resurse pentru a-şi acoperi promisiunile electorale, pesediştii dau vina pe "greaua moştenire" pe care vor să o împăneze cu o comisie parlamentară de anchetă, reţetă propagandistică perfectă menită să motiveze introducerea unor noi taxe şi impozite, a avertizat Traian Băsescu.
Traian Basescu
Traian Basescu (Florin Chirila\Epoch Times)

Pesediştii constată că nu prea există resurse bugetare pentru a acoperi promisiunile electorale "mincinoase" astfel că dau vina pe "greaua moştenire" lăsată în spate de tehnocraţi, a semnalat luni fostul preşedinte Traian Băsescu, într-o postare pe contul său de Facebook intitulată Dragnea "pretutindenarul" sau ADIO cotei unice de impozitare.

"Cu priceperea-i "pretutindenară", Dragnea a depistat, nici mai mult, nici mai puţin, decît lipsa a 10 – 14 miliarde de lei din bugetul de stat în luna decembrie 2016. Şi, pentru că priceperea-i "pretutindenară" acoperă şi justiţia, Dragnea a găsit şi vinovaţii: premierul Cioloş, ministrul de Finanţe, Anca Dragu, preşedintele Consiliului Fiscal, ministrul Fondurilor Europene, şeful ANAF, ministrul Fondurilor Europene şi, nu în cele din urmă, Preşedintele Iohannis", a remarcat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte a precizat că, în realitate, odată instalaţi la guvernare, pesediştii constată că nu prea există resurse bugetare pentru a acoperi promisiunile electorale "mincinoase".

"Şi, atunci, ce scuză mai convingătoare decât "greaua moştenire"? Iar dacă "greaua moştenire" o împănăm cu o Comisie Parlamentară de Anchetă, reţeta propagandistică este perfectă pentru a motiva introducerea unor noi taxe şi impozite. Să ne pregătim să spunem adio cotei unice de impozitare. Tăvălugul a pornit cu salariile mari, urmează firmele, proprietăţile şi, de ce nu, aerul. Asta a "uitat" Dragnea să spună în campanie", a subliniat Traian Băsescu.