Black Friday 2012, ziua când magazinele din România practică reduceri de preţ de până la 50% la electrocasnice şi electronice

Aparate electrocasnice în supermarket
Aparate electrocasnice în supermarket (Epoch Times România)

Black Friday 2012 este ziua în care o serie de magazine din ţară practică cele mai mari reduceri din acest an, iar ofertele vor fi disponibile pentru cumpărători numai vineri, 23 noiembrie. Clienţii vor putea profita de promoţii pe o perioadă mai lungă de timp, începând de săptămâna viitoare, la magazinele Domo, eMAG şi Altex, informează b365.ro.

De Black Friday magazinul online online eMAG oferă reduceri la peste 30.000 de produse electronice, electrocasnite sau IT. Începând cu ora cinci dimineaţa clienţii vor putea achiziţiona, maşini de spălat, firidere, computere, camere foto, laptopuri, televizoare LED sau 3D la preţuri ce vor avea o reducere de până la 50%.

Şi reprezentanţii Altex, retailerul de electronice şi electrocasnice au anunţat pe site-ul oficial că vor participa la ediţia din 2012 a Black Friday, scoţând la reducere laptopuri, televizoare, electronice şi electrocasnice.

Liderul pe piaţa echipamentelor foto din România, magazinul F64, a anunţat reduceri de până la 50% atât pentru aparatele foto din categoria compactelor, cât şi DSLR-urilor şi aparatelor profesionale hish-end. Vineri, 23 noiembrie va începe campania Black Friday la F64 Studio, ora 00.00 şi se va prelungi şi în week-end, până duminică, 25 noiembrie, ora 23.59. Reprezentanţii companiei aşteaptă în acest interval temporal ca vânzările să se dubleze.

Şi retailerul Domo a anunţat că va scoate produse la reducere Black Friday 2012, compania promiţând că, în intervalul 19-23 noiembrie, va avea promoţii în toate magazinele din ţară pentru produse din toată gama disponibilă în prezent.

La magazinele online Evomag şi la Photosetup, clienţii vor putea achiziţiona de Black Friday 2012 produse reduse.
Black Friday este denumirea zilei de vineri de după sărbătoarea americană Thanksgiving Day şi ziua în care începe oficial sezonul cumpărăturilor de Crăciun în SUA.

În acest an, ziua marilor reduceri este vineri, 23 noiembrie, iar în România, unii retaileri s-au inspirat din conceptul american şi oferă reduceri foarte mari în această zi numită Black Friday.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Economie