Blaga: Avem oameni care pot fi şi miniştri şi prim-miniştri, aşa încât nu ne căciulim la nimeni

Ministrul de Interne şi ministrul Dezvoltării Regionale din viitorul Guvern trebuie neapărat să provină din rândul primarilor sau aleşilor locali liberali, a subliniat şeful PNL Vasile Blaga.
Vasile Blaga
Vasile Blaga (Epoch Times România)

Convingerea mea este că noi vom câştiga alegerile generale şi noi vom guverna România, pentru că nu este posibil să lăsăm PSD să guverneze în continuare, a declarat vineri, la Liga Aleşilor Locali ai PNL, co-preşedintele liberalilor Vasile Blaga.

"Eu vă promit aici şi am vorbit şi cu doamna Gorghiu - nu ştiu câţi miniştri, dar doi obligatoriu trebuie să vină din rândurile voastre. Ministrul de Interne şi ministrul Dezvoltării Regionale trebuie să provină din rândul primarilor sau aleşilor locali pentru că altfel se va întâmpla ce se întâmplă de 20 de ani - administraţia locală rămâne fără bani.

PNL are potenţial prim-ministru în fiecare regiune istorică. Avem oameni care pot fi şi miniştri şi prim-miniştri, aşa încât nu ne căciulim la nimeni. Miniştrii de Interne şi al Dezvoltării trebuie să provină din rândul dumneavoastră. Toate au nişte limite, vedem că unii sunt foarte obosiţi după două luni, dar ar vrea să continue dacă se poate. Cu drag, dar hai la bătălie", a precizat Vasile Blaga.

Liderul PNL a subliniat că partidul pe care îl reprezintă este singura formaţiune care susţine Guvernul Cioloş cu toate costurile şi supărările (una dintre acestea fiind că Executivul nu a depesedizat administraţia).

"Unii dintre dumneavoastră nu prea vorbiţi de partid în campaniile dumneavoastră, vorbiţi de dumneavoastră, dar să ştiţi că primul mandat l-aţi câştigat de obicei cu mare ajutor de la partid, după care sigur aţi confirmat şi aţi fost realeşi. Aşa să înţelegem de la Timişoara până la Botoşani, de la Arad, Oradea până la Călăraşi şi atunci vom câştiga alegerile", li s-a adresat aleşilor Vasile Blaga.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne