Boc, despre mutarea lui Ponta la MApN: Rămâne un gest de Guiness Book în istoria guvernelor europene

Emil Boc
Emil Boc (Epoch Times România)

Fostul premier Emil Boc a declarat miercuri că decizia premierului Victor Ponta de a-şi muta biroul de la Palatul Victoria la MApN "rămâne un gest de Guiness Book în istoria guvernelor europene".

"Nu mi-a trecut prin cap să îmi mut biroul nici când erau 50.000 de manifestanţi în faţa Palatului Victoria, la 50 de metri de biroul meu. Nu m-am gândit să fug din birou şi să mă ascund într-o unitate militară. Acum, nu ştiu de ce îi e frică domnului Ponta, nu înţeleg demersul pe care îl face. Rămâne un gest de Guiness Book în istoria guvernelor europene, pentru că, probabil, prin Africa mai fug prin fortăreţele de acolo," a declarat Emil Boc, potrivit Mediafax.

În opinia acestuia, "este absolut ilogic şi ieşit din comun şi nu este în practicile democraţiilor europene ca sediul Guvernului să fie într-un loc, iar biroul de lucru al premierului să fie în altă parte".

"Premierul nu este medic de familie, să aibă cabinete prin cartiere, să îşi desfăşoare activitatea pe acolo", a adăugat Emil Boc.

După apariţia în presă a stenogramelor din care reieşea că preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Adrian Duicu, a făcut trafic de influenţă chiar în cabinetul premierului Victor Ponta din Palatul Victoria, premierul a decis duminică să-şi mute biroul la Ministerul Apărării Naţionale, care este o unitate militară, ca să evite astfel posibilele „înscenări” ale adversarului său politic, preşedintele Traian Băsescu, şi oamenilor din jurul acestuia.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne