Bon Jovi lansează un nou album în martie

Jon Bon Jovi.
Jon Bon Jovi. (ro.wikipedia.org)

Fanii trupei Bon Jovi sunt în aşteptarea unui nou material discografic, pe care formaţia americană urmează să îl lanseze în luna martie. Albumul, intitulat "What About Now", a fost descris de liderul trupei ca "un produs al timpului prezent", piesele fiind inspirate din problemele sociale din Statele Unite ale Americii.

"Este un material proaspăt, plin de optimism, ca întotdeauna, şi încercăm să găsim mesajul aici. Aproape că am fost forţaţi să scoatem acest disc, deoarece altfel timpul ar fi trecut şi ideile nu ar mai fi fost de actualitate. Este un material post-primul mandat al lui Obama sau un material despre America aşa cum era sau aşa cum este ", a declarat Jon Bon Jovi în cadrul unei conferinţe de presă.

Membrii trupei americane de rock s-au arătat optimişti în ceea ce priveşte lansarea unui album în format clasic, chiar în contextul creşterii vânzărilor de muzică în format electronic, transmite realitatea.net.

"M-am obişnuit cu ideea că trebuie să faci muzică exact ca atunci când ai pornit pe drumul acesta. Să scrii un cântec pentru tine şi, dacă oamenilor le place, îl vor găsi şi îl vor cumpăra. Nu este vorba de câte unităţi vinzi. Scrii cântece pe care vrei să le împarţi cu oamenii - apoi, ce se întâmplă după, este ceva ce nu poţi controla", a precizat solistul formaţiei Bon Jovi.

În cei 30 de ani de activitate, formaţia a vândut peste 120 de milioane de albume în lumea întreagă, cele mai cunoscute albume semnate Bon Jovi fiind "Slippery When Wet" (1986), "New Jersey" (1988) şi "Keep the Faith" (1992). Cel mai proaspăt material discografic al trupei este albumul "The Circle", lansat în 2009.

Trupa, originară din Sayreville, New Jersey, a susţinut un concert la Bucureşti în vara lui 2011.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură