Brad Pitt şi Angelina Jolie au ajuns la un consens privind custodia copiilor

Angelina Jolie împreună cu Brad Pitt 28 mai 2014, în Hollywood, California.
Angelina Jolie împreună cu Brad Pitt 28 mai 2014, în Hollywood, California. (Frazer Harrison/Getty Images)

Angelina Jolie şi Brad Pitt au ajuns la un consens în ceea ce priveşte custodia celor şase copii ai lor, după ce actriţa a intentat divorţ în luna septembrie ''pentru binele familiei'', scrie E News.

Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax în vârstă de 12 ani, Zahara în vârstă de 11 ani, Shiloh în vârstă de 10 ani şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de 8 ani, vor rămâne în custodia actriţei. Brad va continua să îi viziteze sub supravegherea unui terapeut, la sfatul unor profesionişti în îngrijirea copiilor.

''Putem confirma că profesioniştii în îngrijirea copiilor au încurajat un acord juridic, acceptat şi semnat de ambele părţi, în urmă cu o săptămână. Potrivit acordului, cei şase copii vor rămâne în custodia mamei, dar vor fi vizitaţi în continuare de tată, sub supravegherea unui terapeut. Totul a fost stabilit de profesionişti în îngrijirea copiilor în interesul copiilor'', se arată în declaraţia menţionată anterior.

''Nu suntem în poziţie să oferim detalii. Sperăm că acum este clar că evenimentele care au dus la divorţ au implicat minorii şi bunăstarea lor. Credem că toate părţile sunt dispuse să ''vindece'' familia şi vă roagă să fiţi înţelegători în această perioadă dificilă''.

Brad, în vârstă de 52 de ani, a cerut custodia comună a copiilor, vineri, iar Angelina a cerut custodia unică la momentul anunţului de divorţ la jumătatea lunii septembrie.

 width=Brad Pitt l-ar fi abuzat verbal şi fizic pe fiul lor, Maddox, în vârstă de 15 ani, în timp ce se aflau la bordul avionului privat al familiei pe 14 septembrie. Angelina a intentat divorţul câteva zile mai târziu după incident.