Brad Pitt şi Angelina Jolie îşi mai acordă o şansă

Aparent, actorii au îngheţat procesul de divorţ început în septembrie 2016.
Angelina Jolie împreună cu Brad Pitt
Angelina Jolie împreună cu Brad Pitt (Getty Images)

Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-ar fi acordat încă o şansă, potrivit revistei US Weekly, care oferă asigurări privind faptul că ambii au îngheţat procesul de divorţ, care a început în septembrie anul trecut. Surprinzătoarea decizie ar fi fost luată de Jolie, conform celor confirmate revistei de o sursă apropiată actriţei.

„Angelina este încă îndrăgostită de Brad”, afirmă sursa. Dar acest lucru nu este motivul pentru care actriţa ar fi gata să reînceapă relaţia. Motivul real este faptul că Brad a recunoscut în revista GQ că avea probleme cu alcoolul şi că e dispus să facă tot ceea ce este necesar pentru a depăşi această problemă.

„Ea ar fi dispusă să reia relaţia dacă el demonstrează că ceea ce a spus este adevărat şi că se angajează să aibă grijă de familia sa”, spune un prieten al Angelinei. El adaugă: „Desigur, mai întâi el ar trebui să dovedească faptul că nu mai bea nicio picătură. În orice caz, el ştie că avea o problemă. Faptul că a recunoscut-o este tot ceea ce ea îşi dorea”.

Deci, în cazul în care US Weekly are dreptate, unul dintre cele mai emblematice şi mediatizate cupluri de la Hollywood s-ar putea să se reunească din nou, alături de cei şase copii ai lor.

Mai multe informaţii: US Magazin: Brad Pitt and Angelina Jolie’s Divorce Is in Limbo