Brad Pitt şi Angelina Jolie: Shiloh doreşte ca familia să fie reunită de Ziua Recunoştinţei

Angelina Jolie, Brad Pitt şi cei 6 copii ai lor
Angelina Jolie, Brad Pitt şi cei 6 copii ai lor (desicinema.com)

Shiloh Jolie-Pitt, în vârstă de 10 ani, vrea să petreacă Ziua Recunoştinţei înconjurată de toată familia, iar Angelina Jolie şi Brad Pitt au cedat în final, potrivit HollywoodLife.com.

Pe 16 noiembrie, copiii lui Brad Pitt, în vârstă de 52 de ani, şi Angelina Jolie, în vârstă de 41 de ani, au făcut presiuni asupra părinţilor pentru a sărbători Ziua Recunoştinţei împreună, iar acum o nouă ştire susţine că, în cele din urmă, acest lucru este realizabil! Şi totul datorită lui Shiloh.

Shiloh i-a rugat pe Brad şi pe Angelina, de câteva săptămâni, să fie amabili unul cu celalalt, a dezvăluit o sursă. Apoi, copila a trimis câte un email emoţionant fiecăruia şi le-a cerut să petreacă Ziua Recunoştinţei împreună, explicându-le că aceasta este dorinţa copiilor.

Suntem şocaţi dar, chipurile, planul a mers! Angelina l-a invitat pe Brad la o cină în familie. "A fost o conversaţie cu totul deschisă", a explicat sursa. Brad i-a mulţumit pentru invitaţie şi ea a spus: "Cred că va fi bine pentru noi". Sursa a mai spus că Brad a promis că va aduce curcanul, ca întotdeauna. Brad vrea ca cei mici să se simtă bine, ca în zilele de odinioară, ca ei să fie din nou o familie.

Cu toate acestea, faptul că le oferă copiiilor o cină tradiţională în familie, nu schimbă situaţia reală. "Această separare există, dar Angie şi Brad recunosc faptul că cei mici au nevoie acum de securitate şi stabilitate". Probabil că nu va fi uşor. " Ambii trebuie să ia lucrurile foarte în serios. Brad este probabil îngrijorat de ideea de a se întâlni faţă-în-faţă cu Angelina, dar ar face orice pentru şansa de a-şi petrece Ziua Recunoştinţei cu copiii lui", a mai adăugat sursa.

Vorbind despre copii, Brad i-a cerut scuze lui Maddox, şi a făcut acest lucru cu lacrimi în ochi cu ocazia unei convorbiri telefonice. "Nu doar pentru cearta aceea pe care am avut-o, ci pentru tensiunea tot mai mare care s-a mărit de când Maddox era la vârsta adolescenţei", de aceea am spus că îmi pare rău, a mărturisit acesta. Brad ar fi trebuit să fie un ascultător mai bun.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", au fost împreună peste zece ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.