"Bucăţi din parcul Grozăveşti, retrocedate de Poteraş, ajunse la rudele nevestei" - investigaţie RISE Project

RISE Project a început să publice, sub titlul "Oraşul Subteran", o serie de articole despre felul în care bunuri confiscate în timpul comunismului au fost restituite nu urmaşilor familiilor expropriate, ci unei elite politico-economice emanate de anii tranziţiei.
Cristian Poteraş, PDL
Cristian Poteraş, PDL (Epoch Times România)

Retrocedările dispuse cu frenezie de fostul primar al Sectorului 6 Cristian Poteraş au calamitat şi Parcul Grozăveşti - o zonă verde situată între campusul Politehnicii Bucureşti şi căminul Leu.

Printre beneficiarii acestor decizii administrative se numără şi un văr de-al nevestei fostului primar, omniprezent în restituirile care au măcelărit patrimoniul Sectorului 6.

Potul întregii afaceri, care a prins, în iţele ei, o muribundă, un analfabet şi un interlop, se ridică la 13 milioane de euro.

Intraţi aici pentru a citi episodul 3 din "Oraşul Subteran".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne