Bucureşteni, dormiţi în pace, PDL lucrează pentru voi!

Un caine este spalat de stapanul sau dupa plimbare.
Un caine este spalat de stapanul sau dupa plimbare. (Pascal Le Segretain / Getty Images)

Vin veşti bune dinspre PDL! Într-o conferinţă de presă ţinută la Gura Humorului, Vasile Blaga a anunţat că "locul consilierilor generali democrat-liberali este în Consiliul General pentru a se bate pentru interesele bucureştenilor."

Vestea vine să îi calmeze pe bucureştenii îngrijoraţi de anunţul făcut acum trei zile de Adriean Videanu, Preşedintele interimar al PDL, care informa că toţi consilierii PDL vor demisiona din Consiliul General al Municipiului Bucureşti, "pentru a nu gira incompetenţa lui Oprescu," din cauza căruia un copil a fost omorât de câini.

Cei ce s-au perpelit în ultimele zile întrebându-se cine mai lucrează pentru ei la Primăria Capitalei, dacă pleacă PDL, de acum s-au liniştit. Tot PDL lucrează pentru ei.

Celor nedumeriţi de (aparenţa) contradicţie între spusele sale şi cele ale lui Adriean Videanu, Vasile Blaga le-a explicat ca demisiile erau motivate de referendumul iniţiat de primarul general, Sorin Oprescu. Cum referendumul nu se va mai ţine, deoarece Parlamentul a adoptat proiectul de lege care permite eutanasierea câinilor fără stăpân, proiect iniţiat... de PDL.

PDL lucrează pentru noi!

Având în vedere faptul că acum 12 zile un copil a fost mâncat de viu de câini, Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA), instituţie aflată în directa subordonare a primăriei, (de unde PDL nu a demisionat), în loc să-şi angajeze propriii hingheri, a preferat să concesioneze acest serviciu şi a organizat o licitaţie în acest sens.

În urma organizării licitaţiei, ASPA a semnat contracte cu trei firme - Elen Basic Business, Terra Marique şi Best Marketing, care vor fi în viitor responabile de strângerea câinilor maidanezi de pe străzi.

Cele trei firme vor primi câte 219 lei pentru prinderea unui maidanez, preţ stabilit în urma licitaţiei. Cheltuielile din bugetul ASPA pentru aceeaşi operaţiune prevedeau 176 de lei.

Cele trei firme au câştigat licitaţia, în ciuda faptului că nu au obiecte de activitate apropiate de cele cerute în acest caz.

S.C. ELEN BASIC BUSINESS SRL - înfiinţată în 2012 şi, potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe, are ca principal obiect de activitate "activităţi consultanţă pentru afaceri şi management".

S.C. BEST MARKETING SRL - înfiinţată în 2004 şi, potrivit Ministerului de Finanţe, are clasificarea CAEN "activităţi de asistenţă stomatologică". La finele lui 2012 firma avea cinci salariaţi şi pierderi de 53.400 lei.

S.C. TERRA MARIQUE SRL - înregistrată în 2005 şi, potrivit Ministerului de Finanţe, are domeniul principal de activitate, conform clasificării CAEN, "intermedieri în comerţul cu mobilă, articole de menaj şi de fierărie".

Strângerea maidanezilor de pe străzile din Capitală va costa 10 milioane de euro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne