”Bucureşti Fără Ei” lansează concursul: "Cel mai mare şobolan din Bucureşti!"

Cum Gabriela Firea a arătat o mare apetenţă pentru concursuri, un ONG îşi propune să-i arate, folosindu-se de metodele ei preferate, care sunt adevăratele priorităţi ale Capitalei. Aşadar, organizaţia anunţă concursul "Cel mai mare şobolan din Bucureşti".
Şobolan
Şobolan (Captură Foto)

"Bucureşti fără Ei", organizaţie care strânge semnături pentru organizarea unui referendum vizând demiterea edililor Capitalei, a lansat un inedit concurs: "Cel mai mare şobolan din Bucureşti!". Concursul este anunţat la scurt timp după ce Primăria Capitalei a decernat premiile pentru "Cel mai frumos balcon, cea mai frumoasa faţadă, cea mai frumoasă gradină", competiţia cu pricina fiind considerată o non-prioritate de către mulţi bucureşteni.

"Întrucât tovarăşa Gabriela Firea ne-a obişnuit cu fel şi fel de concursuri cu iz festivist-electoral, asociaţia ”Bucureşti Fără Ei” lansează la rândul ei un concurs: cel mai mare şobolan din Bucureşti.

În ultima vreme, şobolanii au invadat Bucureştiul. Îi vedem peste tot, ziua în amiaza mare, dar se pare că primarilor nu le pasă de acest lucru. Şobolanii sunt un pericol la adresa sănătăţii publice fiind transmiţători de boli, dintre care cel mai frecvent întâlnită e leptospiroza. Dar pot transmite şi ciumă şi, având în vedere situaţia spitalelor şi a igienei publice gestionate tot de către administraţia locală, n-ar fi de mirare că în curând să ne pândească şi o epidemie de ciumă. Cu toate astea, singurele rozătoare care au păţit ceva în Bucureşti au fost iepuraşii de Paşti, spânzuraţi de tovarăşa Firea într-un mod inestetic", a anunţat organizaţia.

În consecinţă, asociaţia îi "provoacă" pe toţi cei care deţin imagini recente cu şobolanii din Bucureşti să le trimită pe pagina de Facebook – Bucureşti Fără Ei

"Imaginile trebuie să fie, fireşte, din Bucureşti, să fie de calitate şi, dacă se poate, să pună în valoare subiectul în aşa fel încât să-i putem aprecia dimensiunile. Imaginile cu cei mai mari şi mai ”frumoşi” trei şobolani vor fi imprimate şi transmise, în mod oficial, Gabrielei Firea."

Între timp acţiunea noastră de strângere de semnături pentru demiterea Gabrielei Firea şi a primarilor de sector continuă", transmite organizaţia.