Buşoi îşi pune în cap ONG-iştii. A dat vina şi pe ei pentru "prăpădul" din PMB

Cristian Buşoi
Cristian Buşoi (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Este nevoie de o acţiune comună a organizaţiilor societăţii civile, alături de PNL, pentru a împiedica PSD să ocupe şi să folosească după bunul plac administraţia pe care o conduce, a transmis joi, în cadrul unui comunicat de presă, preşedintele PNL Bucureşti Cristian Buşoi.

"Lipsa de suport a societăţii civile pentru critica obiectivă a administraţiei PSD duce la consolidarea PSD. Aceasta este realitatea în condiţiile în care opoziţia anti-PSD este divizată şi haotică, iar blocul susţinătorilor PSD se consolidează în fiecare zi", a declarat Buşoi, care recunoaşte însă că şi PNL a făcut greşeli în politica Bucureştiului pentru care a plătit de altfel electoral.

Liderul PNL a atras atenţia că răul pe care îl face PSD-Firea are efect pe termen lung asupra funcţionării administraţiei şi dezvoltării Capitalei.

Mesajul lui Buşoi a fost primit cu ironii şi indignare de unii dintre reprezentanţii societăţii civile care se luptă de ani buni cu problemele Municipiului Bucureşti.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne