Camion scăpat de sub control ucide 23 de pelerini creştini în Mexic

Un camion a intrat într-o mulţime de pelerini în oraşul mexican Mazapil, ucigând 23 de persoane, 29 iulie 2015.
Un camion a intrat într-o mulţime de pelerini în oraşul mexican Mazapil, ucigând 23 de persoane, 29 iulie 2015. (Captură Foto)

Cel puţin 23 de oameni au fost ucişi în Mexic după ce un camion şi-a pierdut frânele şi a intrat într-o mulţime de pelerini creştini.

Incidentul fatal a avut loc miercuri pe drumul principal din oraşul Mazapil din statul mexican Zacatecas.

“Avem un total de 23 de morţi, dintre care 11 bărbaţi, 12 femei şi o fetiţă în vârstă de 1 an şi 2 luni”, a declarat procurorul şef din Zacatecas, Leticia Catalina Soto Acosta, pentru postul de televiziune Televisa.

Aproape 200 de pelerini au participat la o procesiune religioasă în micuţul oraş cu o populaţie de doar 16.000 de locuitori.

Şoferul camionului, care aparent transporta materiale de construcţii, a fugit de la scena accidentului fatal după comiterea acestuia, conform presei locale.

Investigatorii au fost trimişi la faţa locului pentru a investiga accidentul.

O maşină de poliţie şi o ambulanţă însoţeau pelerinii în timpul evenimentului religios. Pelerinii se îndreptau spre biserica San Gregorio Magno din Mazapil.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.