Campania Luju continuă: s-ar consuma droguri în "casele conspirative" ale "activiştilor de profesie"

Episodul doi al aşa-ziselor dezvăluiri ale Luju.ro privind organizarea aşa-zisei lovituri de stat: case conspirative, droguri, Sibiu.
Protest
Protest (Mihuţ Savu / Epoch Times)

Lumea Justiţiei (Luju.ro) continuă seria presupuselor dezvăluiri care îi vizează pe unii dintre membrii marcanţi ai protestelor rezist. La baza acuzaţiilor stă, potrivit publicaţiei, mărturia unui "fost membru #rezist, a cărui identitate este protejată, care după evenimentele violente din 10 august 2018 din Piaţa Victoriei, realizând că nu poate fi părtaş la acţiunile ilegale, a decis să părăsească gruparea şi să rupă tăcerea."

"JOINT #REZIST - Noi înregistrări devastatoare ale fostului membru #rezist, despre consumul de marijuana din casele conspirative ale activiştilor de profesie, din Bucureşti şi Sibiu. Jandarmeria Română a depus la DIICOT plângere pentru atentat la ordinea constituţionala. Liderii #rezist au început să recunoască faptul că sunt finanţaţi din străinătate, ca să facă scandal în stradă împotriva guvernării. Cât de moral este să inciţi lumea împotriva aleşilor poporului, când o faci pe bani?", este titlul noului articol pe tema protestelor.

Într-unul din filmele prezentate de Luju se acuză faptul că la întâlnirile de taină ale #rezist se consumă marijuana.

"Prima dată când am văzut acest fenomen a fost la Sibiu într-o altă casă conspirativă în care sunt depozitate serverele cu care se fac mesaje de propagandă şi rostogolirea lor în tot mediul online. Într-o seară în această locaţie am observat un bol de plastic transparent, care era aproape plin cu marijuana, în jurul mesei aflându-se Florin Bădiţă, Angi Şerban, Cristian Mihai Dide şi alţi membri #Rezist, care au început să-şi realizeze ţigări cu marijuana, aşa zise joint-uri. S-a stat acolo până dimineaţa, casa aflându-se în Sibiu, pe strada Crisanei, la numărul 13. O altă casă pusă la dispoziţie pentru întâlniri şi consum de marijuana, la care am participat, în Bucureşti pe strada Educaţiei, numărul 32, unde se află casa conspirativă, numită de ei Casa Justiţiei... Am fost prezent într-o după amiază, alături de mine fiind Florin Bădiţă, Angi Şerban şi alţi membri... La un moment dat Florin Bădiţă a scos din geantă o pungă cu marijuana şi a început să-şi ruleze ţigări, această întâlnire durând până la ora 22.00", a declarat presupusul fost membru rezist pe înregistrare.

Luju susţine că are informaţii că anchetele procurorilor DIICOT au început deja şi "este posibil să se ajungă în cadrul cercetărilor la constatarea că unii dintre participanţii la mitingul neautorizat şi violent din 10 august 2018 au consumat droguri uşoare interzise, de tip marijuana, care potrivit specialiştilor creează dependenţă şi se manifestă la cei care consumă “iarbă” prin emoţii negative, agresivitate şi impulsivitate."

"Consumul acestora se poate demonstra prin teste medicale, ştiut fiind că urmele de marijuana rămân în organism până la 30 de zile, iar în păr pot fi depistate şi până la 90 zile. Mai mult, conform Legii nr. 60/1991, privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, consumul de droguri la manifestaţii este interzis. La fel cum este interzis să inciţi la ură, să încalci ordinea publică şi siguranţă naţională sau moralitatea publică", mai scrise publicaţia citată.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne