Carolina Herrera prezintă colecţia de toamnă-iarnă 2016/2017

Colecţia de modă toamnă-iarnă 2016a Carolinei Herrera
Colecţia de modă toamnă-iarnă 2016a Carolinei Herrera (Youtube.com)

Muzeul de Artă Frick Collection din Upper East Side, Manhatten, New York şi-a deschis porţile pentru a găzdui prezentarea de modă Carolina Herrera, Toamnă - Iarnă 2016/2017, într-o grădină cu verdeaţă în anticul edificiu de piatră ce dă căldură şi eleganţă acestor prezentări.

Cum suntem deja obişnuiţi, designerul venezuelean a prezentat o colecţie feminină de eleganţă clasică şi romantică cu fonte ce sunt clare aluzii la anii 60 şi 70. Ca întotdeauna, o spectaculosă prezentare ce ne atrage şi facinează având-o pe Karlie Kloss ca model vedetă.

Admirăm eleganţa veşmintelor create de Carolina Herrera în tonuri crem, ţesături lejere, piele clară şi suavă combinate cu şifon, fuste scurte sau sub genunchi. Piesele elegante, suave şi subtile se îmbogăţesc cu detalii florale, imprimeuri tip-tartan, prezentând o paletă romantică de cullori bine alese. Au atras mult imprimeurile şi aplicaţiile, decupajele florale 3 D super-realiste.

Prezentarea colecţiei de toamnă-iarnă 2016-2017 a designerului Carolina Herrera
Prezentarea colecţiei de toamnă-iarnă 2016-2017 a designerului Carolina Herrera (Youtube.com)

Pentru timpul rece s-a optat pentru un bleizăr sau o bluză gri-platină, o vestă gri-argintiu sau o jachetă, toate amintesc de o ceremonie de lux.

Rochiile de seară au trene şi pelerine, ce sunt elemente indispensabile în vestimentaţia de seară. ”Vreau să văd femei arătând frumos, dar într-un mod actual nu din trecut. Sunt pro-tehnologie. Noi ar trebui să mergem spre viitor”, a spus în culise Herrera când a fost întrebată despre noua gamă tematică ce rămâne aceeaşi de la spectacol la spectacol: a trăi în prezent şi a privi spre viitor.

Prezentarea este o operă de artă ce nu trebuie ratată.