"Cărţile poştale" din Israel, de la Eurovision 2019, prezintă cele mai cunoscute locuri din ţară [video]

Canalul de televiziune de stat israelian Kan a produs un clip video spectaculos cu ocazia Eurovision 2019, prezentând câteva dintre principalele atracţii ale Israelului.
Israel
Israel (screenshot tramite video Youtube)

Eurovizion 2019 a trecut dar au rămas "cărţile poştale" cu cele mai frumoase atracţii din Israel. La realizarea clipului video au participat reprezentanţii diferitelor ţări care au participat la concursul Eurovision 2019. Aceştia au dansat în unele locuri reprezentative ale Israelului, cum ar fi Ierusalimul, Marea Galileei, deşertul Negev, Tel Aviv, Akko şi altele. Pe fundalul clipului video se aude o versiune modernă a succesului muzical israelian "Abanibi" cu care Israelul a câştigat pentru prima dată concursul Eurovision în 1978. Un mod original şi de neuitat de a promova artiştii dar, în acelaşi timp, frumuseţile Israelului.

Reamintim că, în acest an, competiţie muzicală europeană Eurovizion, ce a avut loc în Tel Aviv, a fost câştigată de cântăreţul olandez Duncan Laurence, în vârstă de 25 de ani, cu melodia “Arcade”. Laurence a câştigat 492 de puncte, devansându-l pe italianul Mahmood şi alţi 24 de concurenţi.

Rusia, Elveţia şi Norvegia au completat restul topului primilor 5 participanţi după numărarea voturilor publicului şi ale judecătorilor din 41 de ţări.

Olanda a mai câştigat competiţia de patru ori în trecut, cea mai recentă fiind în 1975.

Olanda, care a primit 492 de puncte, a fost urmată de Italia (465), Rusia (369), Elveţia (360), Norvegia (338), Suedia (332), Azerbaidjan (297), Macedonia de Nord (295) şi Australia (285).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură