Camille Cerf: câştigătoarea Concursului Miss Univers ar fi trişat

Camille Cerf
Camille Cerf (Alexander Tamargo/Getty Images)

Camille Cerf, frumoasa reprezentantă a Franţei la Concursul Miss Univers, desfăşurat săptămâna trecută în SUA, a afirmat că Pauline Vega - Miss Columbia - care a câştigat concursul în noaptea de 25 spre 26 ianuarie are operaţii estetice şi nu ar fi trebuit să ocupe locul 1, relatează metronews.fr.

Miss Franţa este dezamăgită că s-a clasat doar printre primele 15 concurente la actualul concurs Miss Univers şi a făcut unele remarci în legătură cu modul în care este aleasă cea mai frumoasă femeie din lume. Acesta a declarat că : ''Un concurs de frumuseţe la care se admit intervenţiile chirurgicale nu este normal. În acest caz, poate fi aleasă cea care apelează la cel mai bun chirurg. E ca şi când ai trişa''.

Franţuzoaica este nemulţumită că nu este o competiţie normală între concurentele participante, deoarece în timp ce în Franţa este interzis să se recurgă la intervenţii chirurgicale pentru a participa la concursul Miss Franţa, în multe ţări, în special din America Latină este permis să se ajusteze frumuseţea concurentelor. Astfel se explică faptul că marea majoritate de Miss au fost alese din această regiune.

La ediţia din acest an a Miss Univers, la care au participat 87 de tinere, Pauline Vega din Columbia a încântat privirle juriului fiind aleasă pe locul 1. Aceasta are 22 de ani şi este model de profesie.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură