Cazul Bădălău. Dragnea: Ar fi o surpriză pentru mine. Îl ştiu de foarte mulţi ani pe Nicu

Numărul doi din PSD, Nicolae Bădălău, l-ar fi lovit cu pumnul pe liberalul Marin Anton la o nuntă unde au fost invitaţi ambii politicieni, pe fondul unor discuţii în contradictoriu. Există o anchetă în desfăşurare, până la finalizarea ei nu va fi luată nicio măsură, a anunţat liderul PSD Liviu Dragnea.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Mihut Savu / Epoch Times Romania)

Liderul PSD Liviu Dragnea aşteaptă finalizarea anchetei demarate de oamenii legii în cazul preşedintelui executiv al partidului, Niculae Bădălău, acuzat că l-ar fi bătut pe liberalul Marin Anton la o nuntă.

"Eu am auzit despre iniţiativa unei doamne deputat din USR, o susţin în totalitate, să adoptăm repede o declaraţie, o poziţie pentru non-violenţă în politică, atât verbală cât şi fizică. Am fost în permanenţă împotriva acestor excese şi fizice, şi verbale. Am luat nişte măsuri - nu cu inima uşoară - atât în ceea ce îl priveşte pe domnul deputat Cătălin Rădulescu, care doar a avut nişte postări pe Facebook şi nişte poziţii publice, şi împotriva domnului Bacalbaşa.

Deci poziţia mea nu e doar declarativă, am luat măsuri cu care nu am fost foarte fericit. În ceea ce priveşte situaţia legată de domnul Bădălău, am văzut că el spune ceva, domnul Anton spune altceva. În acelaşi timp, este o anchetă în desfăşurare, când ancheta va spune care din ei are dreptate, atunci o să luăm o măsură", a declarat Dragnea, la Parlament, citat de Agerpres.

Întrebat dacă îl vede violent pe Bădălău, liderul PSD a negat.

"Ar fi o surpriză pentru mine. Îl ştiu de foarte mulţi ani pe Nicu Bădălău, nu mi s-a părut violent, dimpotrivă, câteodată mi s-a părut cam moale. Dar nu am fost acolo, nu am fost nuntaş, nu ştiu, doar am văzut aceste poziţii publice", a precizat Dragnea.

Detalii despre incidentul în care a fost implicat Bădălău aici.