Cazul Lucan. "De ce este audiat Bodog, ministrul cu comportament de infractor, noaptea?"

"Unele persoane cu funcţii publice fac favoruri ziua pentru infractori şi DIICOT îi audiază noaptea", îşi manifestă indignarea deputatul USR Emanuel Ungureanu, nemulţumit că ministrul Sănătăţii ar fi fost audiat noaptea în dosarul Lucan.
Florin Bodog
Florin Bodog (Florin Chirilă/Epoch Times România)

Deputatul USR Emanuel Ungureanu critică în termeni duri faptul că ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, ar fi fost audiat noaptea în dosarul medicului Lucan, acuzat de delapidare. De ce este audiat Bodog ministrul cu comportament de infractor noaptea, ridică întrebarea Ungureanu.

"Sunt uluit!
Am primit acum o veste care îmi zdruncină foarte serios încrederea în seriozitatea structurii centrale DIICOT.
Din informaţiile pe care le-am primit de la un medic care locuieşte lângă sediul DIICOT din Bucureşti acesta mi-a mărturisit că l-a văzut ieri noapte pe Ministrul Sănătăţii Florian Dorel Bodog ieşind din clădirea acestei instituţii.
Bodog s-a întâlnit cu Lucan de mai multe ori în timpul controlului DIICOT şi acum este audiat "noaptea ca hoţii".
De ce este audiat Bodog ministrul cu comportament de infractor noaptea?
Ce are de ascuns DIICOT sau procurorul de caz?
Unii cetăţeni sunt de rangul 1 şi alţii de rangul 2?
Domnul Boc va avea parte de acelaşi privilegiu?
Primarul Clujului i-a acordat împreună cu consilierii locali fideli facilităţi uzinei de făcut bani a familiei Lucan, Lukmed prin două hotărâri de Consiliu Local date la lumina zilei.
Unele persoane cu funcţii publice fac favoruri ziua pentru infractori şi DIICOT îi audiază noaptea?
Cum este posibil aşa ceva?", scrie, pe Facebook, Ungureanu.

Reamintim că Emil Boc, primarul municipiului Cluj - oraşul unde opera Lucan - şi ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, au fost citaţi joi la sediul DIICOT în dosarul medicului Mihai Lucan. Cei doi nu s-au prezentat pe motiv că citaţiile nu ar fi ajuns la timp, iar procurorul de caz a decis ca audierea acestora să fie reprogramată. Potrivit Hotnews, Bodog a fost în final audiat în noaptea de joi spre vineri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne