Cazul Şova. Raluca Turcan: Tăriceanu, subordonatul lui Ponta, este un paravan în faţa justiţiei

Consiliul Naţional de Coordonare PDL, 6 iulie 2013. În imagine, Raluca Turcan
Consiliul Naţional de Coordonare PDL, 6 iulie 2013. În imagine, Raluca Turcan (Epoch Times România)

Vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, îi cere demisia lui Călin Popescu Tăriceanu din fruntea Senatului pentru "palmarea" hotărârii Parlamentului pe votul la arestarea senatorului PSD, Dan Şova.

"Am fost colegi însă, dacă nu transmite hotărârea Parlamentului, Călin Popescu Tăriceanu se afundă într-o groapă morală. Devine doar un găinar care doseşte acte. Un şef de Senat trebuie să respecte legea, să servească interesul public, nu să fie subordonatul lui Victor Ponta, adevăratul beneficiar al împiedicării arestării lui Şova", a precizat Raluca Turcan.

În opinia acesteia, Tăriceanu este faţada lui Victor Ponta, un paravan în faţa justiţiei care doreşte să oprească tăvălugul care ar duce la căderea Guvernului Ponta.

"Tăriceanu dezamăgeşte în continuare ca om politic, prin deciziile pe care le ia. Acesta a încălcat Constituţia României, a făcut un abuz în serviciu şi trebuie să răspundă pentru aceasta", a mai adăugat Raluca Turcan.

Conform Constituţiei, Senatul avea obligaţia să admită sau să respingă solicitarea DNA, a evidenţiat vicepreşedintele PNL, subliniind că prin refuzul adoptării unei hotărâri cu privire la cererea ce i-a fost adresată, Călin Popescu Tăriceanu împiedică Curtea Constituţională să se pronunţe pe modalitatea de vot.

Recomandăm şi Traian Băsescu: Tăriceanu, sluga lui Ponta, a încălcat grav Constituţia în cazul Şova

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.