Ce televiziune transmite meciul Ungaria - România

Naţionala de fotbal a României.
Naţionala de fotbal a României. (DANIEL MIHAILESCU / AFP / Getty Images)

Partida Ungaria - România, meci al naţionalei din preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal 2014, va fi transmisă în direct de o singură televiziune. Reprezentativa de fotbal a României întâlneşte Ungaria vineri seară, începând cu ora 21.30, pe Stadionul "Ferenc Puskas" din Budapesta.

Microbiştii pot urmări meciul la TVR1, TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro, vineri, potrivit unui comunicat de presă, partida fiind comentată pentru telespectatorii TVR de către Marian Olaianos şi Emil Hossu-Longin.

În cadrul unui "Studio Fotbal", difuzat la TVR1, TVR HD şi TVR , Tudor Furdui analizează în aceeaşi zi, înainte şi după meci, şansele românilor la CM 2014.

Într-un program transmis de TVR1 şi de www.tvrplus.ro joi, 21 martie, de la ora 22.10, partida va fi prefaţată de o ediţie "România-Ungaria special", realizată de Marian Olaianos.

Pentru această emisiune, Marian Olaianos şi Marius Mitran au pregătit peste 100 de minute de discuţii şi de imagini din istoria recentă a confruntărilor celor două naţionale.

Mai mult, în această ediţie specială, va putea fi urmărită povestea celor mai spectaculoase întâlniri România - Ungaria, mai exact a partidelor din 1998, 1999, dar şi a celor două meciuri din 2001.

În consecinţă, telespectatorii emisiunii de joi seară vor putea revedea imagini de la prima victorie a României contra Ungariei, obţinută la data de 5 iunie 1999, dar şi de la prima victorie a tricolorilor la Budapesta, în octombrie 2001.