Cel mai luxos magazin pentru bărbaţi din lume. Un costum depăşeşte 20.000 de euro

Se află în zona cea mai exclusivistă a Beverly Hills, Los Angeles, iar clienţii săi cheltuiesc în medie 100.000 de dolari de fiecare dată când intră aici.

The House of Bijan din Beverly Hills, Los Angeles
The House of Bijan din Beverly Hills, Los Angeles (Google.com)

Imaginile de mai sus vă conduc în interiorul celui mai luxos magazin de modă pentru bărbaţi din lume, situat în Beverly Hills, la numărul 460 pe Rodeo Drive. Se numeşte The House of Bijan şi a fost creat în anul 1976.

Podele de marmură, lemn fin şi un candelabru de cristal decorează acest spaţiu pompos din Los Angeles, care combină în produsele sale calitate, excelenţă, strălucire şi exclusivitate. O pereche de şosete simple poate costa peste 90 de euro, în timp ce un costum depăşeşte 20.000 de euro.

Acest magazin a fost fondat de designerul iranian de modă şi parfumuri, Bijan Pakzad, cunoscut doar ca Bijan, care a început realizând colecţii de sezon şi garderobă completă pentru clienţii bogaţi din California. A continuat apoi cu parfumurile – prima sticlă de parfum comercializată costa în jur de 2.700 de euro - ajungând la contracte cu Rolls-Royce - firmă cu care a dezvoltat o colecţie exclusivistă de treizeci de maşini, pornind de la ideile clienţilor -şi Bugatti. A fost produsă o ediţie limitată de zece modele, fiecare având un preţ de 1,5 milioane de euro.

În magazin se intră doar cu programare

Încă de la crearea magazinului, pe faţada sa există un afiş care indică By appointment, care înseamnă că se poate intra doar cu programare. Este un spaţiu pentru VIP-uri, prin care au trecut, printre alţii, Obama, Tony Blair, Tom Cruise, Michael Jordan, Giorgio Armani sau Carlos Slim. În medie, se estimează că oricine îi trece pragul cheltuieşte nu mai puţin de 100.000 de dolari.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură