Chirica: Puterea ascultă de ordine străine de binele ţării. Guvernarea Dăncilă - Dragnea este profund antiromânească

Dacă "această clică, alcătuită din indivizi certaţi cu patriotismul, cu legea", care conduce acum ţara, nu va dispărea rapid, România riscă să se transforme definitiv într-un stat mafiot în care penalii se vor permanentiza la putere, susţine Mihai Chirica.
Mihai Chirica
Mihai Chirica (Facebook)

PSDragnea a împins România pe marginea prăpastiei, susţine primarul Iaşului, Mihai Chirica, în contextul în care Comisia Europeană a adoptat un MCV de o duritate fără precedent iar Parlamentul European, la rândul său, a votat cu largă majoritate o Rezoluţie extrem de critică la adresa acţiunilor coaliţiei la Putere.

Potrivit lui Chirica, guvernarea Dăncilă - Dragnea este una profund antiromânească, menită a ne scoate din Europa şi din lumea civilizată.

Redăm postarea edilului:

"Într-o singură zi, Parlamentul European şi Comisia Europeană au devoalat catastrofa provocată în România de către psdragnea în ultimii doi ani. Asistăm la un dezastru naţional similar celui din 1989, când românii nu au mai răbdat nedreptăţile unui regim samavolnic şi au ieşit în stradă strivind regimul ceauşist. Atât rezoluţia adoptată de Parlamentul European privind situaţia din ţară, cât şi raportul pe Justiţie (MCV) au demonstrat, fără niciun fel de echivoc, că guvernarea Dăncilă - Dragnea este una profund antiromânească, menită a ne scoate din Europa şi din lumea civilizată.

Faptul că psdragnea procedează astfel chiar în anul Centenarului Marii Uniri nu poate decât să ne arate încă o dată că actuala putere ascultă de ordine străine de binele ţării noastre. Această clică, alcătuită din indivizi certaţi cu patriotismul, cu legea, cu bunul simţ, cu cultură, cu inteligenţa, cu normalitatea trebuie să dispară cât mai repede! În caz contrar, România riscă să se transforme definitiv într-un stat mafiot în care penalii se vor permanentiza la putere.

Puteţi trăi într-un astfel de stat? Credeţi că fiii şi fiicele noastre se vor mai întoarce vreodată într-un astfel de stat? Nu doar dezvoltarea ţării este în pericol, ci însăşi fiinţa acestui popor, care a ajuns la cheremul unor infractori capabili oricând să recurgă la forţele de represiune pentru a înăbuşi orice gest de revoltă împotriva abuzurilor psdragnea. Exact aşa au procedat la mitingul diasporei de pe 10 august când ne-au bătut copiii, fraţii şi părinţii.

Cu mai puţin de două luni înainte de data în care România ar trebui să preia preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, fac un apel către toţi românii care mai cred în destinul nostru european să fie foarte atenţi la cele ce se vor întâmpla în perioada imediat următoare şi să dea dovadă de curaj şi de înţelepciune astfel încât să ne păstrăm identitatea şi demnitatea de naţiune europeană!", scrie, pe Facebook, Chirica.